Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer

| Coupa | 2 min | 02 april 2020 16:27
Afbeelding: Michael van Keulen, Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer | Copyright: Coupa
Coupa Software, leverancier van een business spend management-platform, heeft Michael van Keulen aangesteld als Chief Procurement Officer (CPO). Van Keulen heeft een bewezen track record en was voor zijn overstap naar Coupa verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop bij lululemon, retailer van sport- en technische kleding. Daar leidde hij onder meer een belangrijke transformatie in procurement. Als CPO van Coupa bepaalt Van Keulen de overkoepelende strategie van het bedrijf voor business spend management. 

Van Keulen brengt bij Coupa een schat aan ervaring mee in het leiden van groeiende procurement-teams. Zijn achtergrond in zowel finance en procurement zorgen er niet alleen voor dat hij hoogwaardige business spend management-processen kan ontwikkelen, maar ook effectief kan samenwerken met finance om te zorgen dat de doelen van het bedrijf op korte en lange termijn worden bereikt. 

“Als ervaren procurement professional zag ik de afgelopen jaren Coupa als mijn geheime wapen om transformatie te realiseren”, vertelt Van Keulen. “Er liggen grote kansen om bedrijven te helpen slimmer in te kopen, zeker gezien de huidige economische omstandigheden. Ik zie ernaar uit om de rol van procurement bij onze (potentiële) klanten naar een hoger niveau te tillen en om met Coupa waarde te blijven creëren voor bedrijven wereldwijd.” 

Bij lululemon, leidde Van Keulen een transformatie om de supply chain te beveiligen. Hierbij liet hij zien dat hij een strategisch denker is en problemen niet uit de weg gaat. Onder zijn leiding bracht lululemon de risico’s in de supply chain terug door ervoor te zorgen dat er niet langer slechts één leverancier verantwoordelijk is voor aanleveren van bedrijfskritische artikelen. 

“Michael is een leider met enorm veel ervaring, toewijding en geweldige resultaten”, zegt Todd Ford, Chief Financial Officer bij Coupa. “Met zijn strategische perspectief en innovatieve mindset vertegenwoordigt hij de belangrijke rol die Coupa en alle organisaties zouden moeten toekennen aan procurement. Ik zie ernaar uit om met Michael samen te werken om te zorgen dat ons bedrijf en onze klanten slimmer inkopen.” 

Coupa geeft bedrijven over de hele wereld het inzicht en de controle die ze nodig hebben om slimmere beslissingen te nemen over hun uitgaven. Ga naar www.coupa.com voor meer informatie over hoe Coupa kan helpen slimmer in te kopen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Coupa

Over Coupa

Coupa Software (NASDAQ: COUP) is leverancier van BSM-oplossingen (Business Spend Management). Het biedt een uitgebreid, cloud-gebaseerd BSM-platform dat honderden organisaties wereldwijd verbindt met meer dan vijf miljoen leveranciers. Het platform biedt meer inzicht in en controle over hoe bedrijven geld uitgeven. Met het platform kunnen organisaties echte meetbare waarde en besparingen realiseren die bijdragen aan hun winstgevendheid.
Meer over Coupa

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.