Pure Storage en Snowflake zorgen voor betere toegankelijkheid van data

De combinatie van FlashBlade's Object Store en de Snowflake Data Cloud geeft klanten meer controle over hun data, in-cloud of on-premises

| Pure Storage | 2 min | 11 mei 2022 18:10
Copyright: Pure Storage
Pure Storage en Snowflake, het Data Cloud-bedrijf, gaan samenwerken om een oplossing te ontwikkelen die de toegankelijkheid van data vergroot voor wereldwijde klanten met on-premises data.

Pure Storage FlashBlade is een dynamisch, high performance unified file en object platform dat speciaal is gebouwd voor moderne analytics. Dit platform biedt real-time respons voor data met cloud-achtige flexibiliteit. Zodra deze oplossing beschikbaar is, kunnen Pure- en Snowflake-klanten meerdere databronnen analyseren die zijn opgeslagen op Pure Storage FlashBlade met de Snowflake Data Cloud, terwijl zij hun data lokaal kunnen houden. Ondernemingen zullen zo kunnen werken met data die direct zijn opgeslagen op FlashBlade object storage met behulp van Snowflake in de cloud, waardoor het niet meer nodig is om afzonderlijke kopieën te maken van data die worden gedeeld met andere tools of workflows.

“Door onze samenwerking met Snowflake om de toegankelijkheid van data te vergroten, kunnen we klanten echt tegemoet komen ongeacht waar ze zich bevinden in hun reis naar de cloud. Hierdoor kan elke organisatie een datagedreven bedrijf worden om sneller resultaten te bereiken", zegt Rob Lee, chief technology officer van Pure Storage. "Pure blijft voorop lopen als het gaat om het leveren van geavanceerde dataopslagtechnologie en -diensten. Onze gezamenlijke oplossing met Snowflake versterkt opnieuw ons commitment om de manier waarop organisaties omgaan met data te vereenvoudigen, zodat zij er de meeste waarde uit kunnen halen en hun bedrijfsresultaten stimuleren.”

“De samenwerking tussen Snowflake en Pure Storage stelt organisaties in staat om meer waarde te halen uit hun on-premises data, terwijl ze gebruik kunnen maken van de analytische en governance-mogelijkheden van Snowflake”, zegt Christian Kleinerman, senior vice president product van Snowflake. "Onze gezamenlijke oplossing zal organisaties helpen data te mobiliseren door silo’s weg te nemen en data samen te brengen om meer waarde en diepere inzichten voor klanten te ontsluiten."

Een preview van deze oplossing zal in de tweede helft van 2022 beschikbaar komen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.