Mollie benoemd tot Preferred Technology Partner van BigCommerce

Mollie biedt flexibele online betalingen om BigCommerce ondernemers te helpen bij groei

| Mollie | 2 min | 11 mei 2022 20:39
Copyright: Mollie
Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers van Europa, kondigt vandaag aan dat het benoemd is tot Preferred Technology Partner van BigCommerce, een toonaangevend Open SaaS e-commerce platform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken. Door de samenwerking krijgen ongeveer 60.000 BigCommerce-ondernemers toegang tot Mollies eenvoudige, makkelijk te gebruiken betalingsplatform. Klanten van BigCommerce kunnen de diensten van Mollie activeren via de payment instellingen in het platform van BigCommerce.

"We zijn vereerd met deze benoeming tot officiële BigCommerce Preferred Technology Partner, een nieuwe stap in onze samenwerking rond het creëren van een nieuw tijdperk in e-commerce", zegt Ken Serdons, Chief Commercial Officer bij Mollie. "Voor kleine en middelgrote ondernemers in de e-commercesector is het bouwen van webshops met een hoge conversie nog nooit zo belangrijk geweest. Samen bieden BigCommerce en Mollie onze klanten een uitstekende, gelokaliseerde e-commerce ervaring - van first touch tot checkout. We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te versterken."

BigCommerce's integratie met Mollie ondersteunt automatisch de meest gebruikte betaalmethoden in Europa, zoals iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa en American Express. Nieuwe methoden kunnen binnen enkele seconden worden geactiveerd, zodat klanten snel betalingen via alle belangrijke wereldwijde en lokale betaalmethoden kunnen accepteren. Dit helpt mkb-klanten te groeien en op te schalen naar meerdere markten, en tegelijk de conversie te verhogen. Mollie ondersteunt ook naadloze terugbetalingen, her-bestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn kant-en-klaar en direct inzetbaar.

Het BigCommerce-account van de klant kan met slechts één klik worden verbonden met Mollie, wat erg handig is voor de merchant. Klanten kunnen ook bestellingen en betalingen in realtime volgen in hun Mollie-dashboards. Bovendien zijn er meertalige klantenservice en technische teams beschikbaar om klanten te ondersteunen.

"Onze samenwerking met Mollie illustreert onze toewijding om ondernemers toegang te bieden tot de meest geavanceerde technologieën en serviceproviders die de sector te bieden heeft," zegt Jim Herbert, GM en vice president van BigCommerce, EMEA. "Mollie deelt onze wens om ondernemers te helpen meer te verkopen en sneller te groeien, en zo hun succes te maximaliseren. Daarom kijken we ernaar uit om samen onze klanten te ondersteunen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mollie
Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Het bedrijf is ook een van de snelst groeiende payment service providers (PSP’s) in Europa. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings-API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. Mollie’s doel is om complexe financiële diensten eenvoudiger te maken. Het is Mollie’s missie om de meest geliefde PSP van de wereld te worden.
Meer over Mollie
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.