Rockwell Automation introduceert een nieuw, gevarieerd programma van industriële monitoren

Dankzij de vele modellen en opties zijn de ASEM™ 6300 monitoren geschikt voor tal van toepassingen en productieprocessen

| Rockwell Automation | 2 min | 12 mei 2022 14:01
Copyright: Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc., een van de grootste aanbieders van industriële automatisering en digitale transformatie ter wereld, brengt een nieuwe lijn industriële monitoren op de markt. De nieuwe lijn bestaat uit diverse modellen, zodat machinebouwers ze kunnen inzetten voor een breed scala aan toepassingen.

De nieuwe Allen-Bradley® ASEM 6300M industriële monitoren, die deel uitmaken van de productfamilie die voorheen bekend was onder de naam VersaView® 6300, bieden uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De verschillende opties bieden machinebouwers veel vrijheid om de monitoren aan te passen op basis van factoren als afmetingen, kosten, prestaties en look and feel. De belangrijkste opties zijn:
  • roestvrijstalen modellen met IP66K en IP69K certificering, die vooral bedoeld zijn voor toepassingen waarin eisen gesteld worden aan hygiëne en cleaning met vloeistoffen.
  • modellen van andere materialen: van voordelige aluminium opties tot edge-to-edge glasopties voor slanke, high-end beeldschermen.
  • single-touch en multi-touch-displays, waarmee machinebouwers de monitoren kunnen afstemmen op de software en op de eisen die gebruikers aan de bediening stellen.
  • diverse afmetingen, die variëren van 8,4 tot 24 inch. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zowel standaard- als breedbeeldformaat.
  • een long-distance optie, die het mogelijk maakt om een monitor tot 100 meter afstand van een PC te plaatsen voor de toepassing bij onder meer lange productielijnen.

“De ASEM 6300 monitoren stellen machinebouwers in staat om hun aanbod te onderscheiden van de concurrentie; zowel wat betreft prestaties als design”, licht Lindsay Raspanti, product manager bij Rockwell Automation toe. “De configuratie van de monitoren kan aan een brede range van toepassingen worden aangepast. En door hoge-resolutie beeldschermen met een ultramodern uiterlijk te combineren creëer je monitoren die slimme machines net wat extra cachet geven.”

Alle ASEM 6300M monitoren hebben een hoge-resolutiescherm om kritieke productie-informatie duidelijk en gedetailleerd weer te geven. De monitoren kunnen tot vier tiles met informatie op één scherm weergeven, zodat operators niet alleen een perfect beeld krijgen van prestatiegegevens en werkinstructies, maar ook hoge resolutie video's en realtime camera-feeds kunnen bekijken.

Combinatie met box-pc’s

Gecombineerd met de Allen-Bradley ASEM 6300B industriële box-pc's kunnen de 6300M industriële monitoren machinebouwers helpen waardevolle tijdsbesparing te realiseren. De twee producten sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en zijn gemakkelijk te integreren, zodat engineers minder tijd hoeven te besteden aan het configureren van monitoren, die op de pc’s worden aangesloten.

Tevens worden de monitoren voorzien van een gestandaardiseerde zekering zodat ze gemakkelijker kunnen worden vervangen. Of een machinebouwer nu een standaard- of een breedbeeldmonitor kiest; hij kan altijd eenvoudig upgraden naar nieuwe versies van de monitor zonder dat hij het machine-ontwerp moet aanpassen.

De ASEM 6300M industriële monitoren zijn ontwikkeld met de expertise en de technologie van ASEM, een toonaangevende leverancier van digitale automatiseringstechnologieën, die in 2020 door Rockwell Automation werd overgenomen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rockwell Automation
Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. 
Allen-Bradley, ControlLogix, Kinetix, PlantPAx en PowerFlex zijn handelsmerken van Rockwell Automation.
Meer over Rockwell Automation
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.