Gedaan met heen-en-weer lopen om gasten binnen te laten

Een slim deurslot als ideale oplossing voor vakantiewoningen

| Nuki | 2 min | 12 mei 2022 14:55
Copyright: Nuki
Met het naderen van de lange weekends en vakanties, de intrede van het mooie weer en - niet in het minst het terugschroeven van de corona maatregelen - komt ook de toeristische sector weer helemaal op gang. Eigenaars van vakantiewoningen, maar evengoed eigenaars die de eigen woning voor korte termijn willen verhuren tijdens deze periode, wrijven zich ongetwijfeld in de handen bij een terugkeer naar hoe het een dikke 2 jaar geleden was. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel: want bij de aanzwengelende verhuur, komt ook de logistiek erachter weer op de proppen. Elke keer zorgen dat zowel verhuurder als huurder op hetzelfde moment ter plaatse geraken om de incheck te regelen, kan vaak een hele opgave zijn. Daar heeft Nuki, de Europese marktleider van slimme toegangsoplossingen, het perfecte antwoord op. Met een slim slot aan de deur kunnen de gasten 24/7 zelf contactloos inchecken.

Vaarwel, sleutelbeheer!

Sleutels kunnen best vervelend zijn. Beide partijen moeten op hetzelfde moment aanwezig zijn om de sleutels te overhandigen en ze hebben de neiging om regelmatig te verdwijnen. Met een Nuki Smart Lock 3.0 aan de deur kan je die voortaan dus helemaal achterwege laten. Je verhuurt de vakantieaccomodatie 100% sleutelloos, want met Nuki wordt de smartphone een intelligente sleutel. Je beheert de toegangsrechten heel eenvoudig via de gratis Nuki-app of het Nuki Web platform. Je stuurt de gasten dan voor de betreffende boekingsperiode een toegangscode waarmee ze zonder tussenpersonen gewoon de deur kunnen openen.

Hoe het werkt

De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder gemonteerd. In bijna alle gevallen hoeft het deurslot hiervoor niet te worden aangepast. Je hoeft alleen maar de gratis Nuki-app op je smartphone en smartwatch te downloaden en de Nuki-app te koppelen aan het Smart Lock op je deur, en je slimme deurslot is klaar voor gebruik. Voor bediening vanop afstand is er wel een Nuki bridge nodig. Daarmee kan je het aangesloten slot aan het Wi-Fi-netwerk koppelen en kan je van overal ‘on the go’ de deur openen indien nodig.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.