Rukmini Sivaraman wordt nieuwe Chief Financial Officer bij Nutanix

Sivaraman volgt Duston Williams op

| Nutanix | 2 min | 12 mei 2022 15:01
Afbeelding: Rukmini Sivaraman | Copyright: Nutanix
Rukmini Sivaraman is vanaf 1 mei 2022 de nieuwe Chief Financial Officer bij Nutanix, leider in hybride multicloud computing. Sivaraman volgt Duston Williams op.

Hiervoor was Rukmini Sivaraman al Senior Vice President of Financial Planning & Analysis bij Nutanix, waar ze in 2017 kwam werken. In deze rol was ze verantwoordelijk voor financiële en strategische planning, budgettering, kapitaalallocatie en bedrijfsanalyses en -inzichten. Sivaraman bekleedde verschillende functies die belangrijk zijn geweest voor de groei en transformatie van het bedrijf, waaronder Chief People Officer en daarvoor Senior Vice President of People and Business Operations. Ook speelde ze een leidende rol in de transactie waarbij Nutanix in september 2020 een investering van 750 miljoen dollar ontving van Bain Capital.

Rajiv Ramaswami, President en CEO van Nutanix: "Rukmini's overtuigende financiële, strategische, operationele, human capital en engineering expertise is een waardevolle aanwinst bij het waarmaken van onze groei en winstgevendheid op lange termijn. Haar benoeming laat ook zien dat we bij Nutanix heel wat talent in huis hebben. We kijken ernaar uit om de vruchten te plukken van Rukmini’s expertise en inzichten, en zo verder te bouwen aan onze sterke financiële positie en waarde te creëren voor onze aandeelhouders."

"Ik ben vereerd en enthousiast om de CFO-rol op me te nemen tijdens deze belangrijke periode bij Nutanix," zegt Rukmini Sivaraman. "Ik kijk ernaar uit om nauw te blijven samenwerken met Rajiv en het leiderschapsteam bij het uitvoeren van onze financiële doelstellingen, het verbeteren van de aandeelhouderswaarde en het positioneren van de onderneming voor succes op de lange termijn. Ik kijk ook uit naar de verdere samenwerking met onze investeerders en analisten."

Voor ze bij Nutanix aan de slag ging, werkte Sivaraman acht jaar als investment banker bij Goldman Sachs in New York. Ze heeft een MBA van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University, en een MS in Electrical Engineering van de University of Michigan in Ann Arbor.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.