Centric kiest voor IFS Cloud en Eqeep om activiteiten te centraliseren en groei in heel Europa te stimuleren

Eqeep zal de oplossing implementeren, ondersteunen én uitrollen over alle activiteiten van Centric

| IFS | 3 min | 12 mei 2022 16:50
Gewaardeerd
IFS, de wereldwijde leverancier van cloud-bedrijfssoftware, kondigt aan dat de wereldwijde IT-dienstverlener Centric heeft gekozen voor IFS Cloud. Deze samenwerking bevordert de digitale transformatie van Centric en het centraliseert hun IT-omgeving. IFS-partner Eqeep zal de oplossing implementeren, ondersteunen én uitrollen over alle activiteiten van Centric in de tien Europese landen waar het bedrijf actief is.

Na een competitief aanbestedingsproces koos Centric voor IFS Cloud vanwege de mogelijkheid om hun klanten een centraal aanspreekpunt voor diensten te bieden, waar alle bedrijfsgegevens op één plek gecentraliseerd worden. De deskundige betrokkenheid van software solution partner Eqeep en de kennis van de mogelijkheden van IFS Cloud hebben een belangrijke rol gespeeld bij het binnenhalen van het contract.

Door alle modules binnen IFS Cloud af te nemen - van ERP tot HR, projecten, service management en financiën - kan Centric de activiteiten van hun bedrijfsonderdelen coördineren en stroomlijnen. Daarnaast zorgt IFS Cloud ervoor dat er een einde wordt gemaakt aan shadow IT; het gebruik van applicaties, cloud services en hardware die niet zijn goedgekeurd door de IT-afdeling. De samenwerking zal Centric ook helpen om een meer klantgerichte service te bieden op de operationele gebieden, de totale bedrijfskosten te verlagen en ervoor te zorgen dat het bedrijf goed gepositioneerd is voor toekomstige groei.

Erry-Robbert de Boer, CEO van Eqeep, zegt: "We zijn trots dat we partner zijn van Centric en dat we de mogelijkheid hebben gekregen om de IFS Cloud-oplossing te implementeren en te ondersteunen. Centric is een bekende leverancier van IT-diensten en oplossingen in meerdere landen en wij zullen Centric helpen om hun doelstellingen te realiseren door hen te voorzien van onze kennis en expertise. We kijken uit naar onze samenwerking en naar het uitrollen van de volledige mogelijkheden van IFS Cloud binnen de Centric-activiteiten."

In het verleden werkte Centric met een gedecentraliseerd IT-bedrijfsmodel. Elk land was verantwoordelijk voor zijn eigen IT-oplossingen, die vaak verouderd waren. Dit maakte het moeilijk om digitale transformatie en groei te realiseren. Onlangs heeft Centric een nieuwe digitale strategie geformuleerd, waarvan een belangrijk onderdeel het centraliseren van de kernactiviteiten van hun IT-afdeling was.

Na de implementatie verwacht Centric dat er 800 fulltime gebruikers van de IFS Cloud-oplossing zullen zijn, samen met nog eens 4.000 adviseurs die allemaal enige interactie met IFS Cloud-modules zullen hebben. Deze gebruikers bevinden zich in tien landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. Gedurende de implementatie, de uitrol en na afloop blijft IFS contact houden met Centric door middel van stuurgroepen, driemaandelijkse zakelijke evaluaties en regelmatige update-bijeenkomsten.

Patrick Rosengarten, Chief Financial Officer van Centric, zegt: "De keuze voor IFS Cloud om de kernactiviteiten van onze IT te centraliseren, zal Centric in staat stellen om de bedrijfsvoering over de hele breedte beter aan te sturen. Bovendien zal het ons helpen de focus te verleggen naar onze eigen digitale transformatie en toekomstige groei."

Frank Beerlage, General Manager, Benelux bij IFS zegt: "Centric is al lange tijd partner van IFS en we zijn verheugd dat ze ervoor hebben gekozen om onze relatie verder uit te bouwen door IFS Cloud aan te schaffen en uit te rollen binnen het hele bedrijf. Het gebruik van IFS Cloud zal bijdragen aan een snelle verwerking van inzichten en acties bij Centric. Hierdoor kunnen ze flexibeler zijn en het biedt de mogelijkheid om hun digitale transformatie te versnellen, waarbij alle bedrijfsgegevens op één plek gecentraliseerd zijn.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector.
Meer over IFS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.