Nederlandse Solutions 4 Delivery gekozen als wereldwijde software partner door Food Delivery Brands

Dankzij dit partnership maken de merken van Food Delivery Brands nu gebruik van de software van S4D

| Solutions 4 Delivery | 2 min | 12 mei 2022 20:14
Copyright: Solutions 4 Delivery
Solutions 4 Delivery (S4D), de Nederlandse all-in-one cloud-gebaseerde beheersoftware voor internationale quick service restaurantketens (QSR’s), heeft vandaag de grootste samenwerking in de geschiedenis van het bedrijf aangekondigd. Dankzij dit partnership maken de merken van Food Delivery Brands nu gebruik van de software van S4D. Het volledige SaaS platform van S4D is nu in heel Spanje beschikbaar voor het merk PizzaHut, welke recentelijk de eerste van vele vestigingen in Mexico opende. Daarnaast is het uitrollen van S4D bij restaurants van TelePizza in Spanje en Portugal in volle gang. Met deze samenwerking breidt S4D wereldwijd uit.

"S4D is een echt all-in-one platform dat ons helpt onze wereldwijde technologische oplossingen te stroomlijnen", zegt Javier Mallo, CIO van Food Delivery Brands. "Het platform helpt ons om beter zaken te doen, veranderende gewoonten van klanten en nieuwe technologische ontwikkelingen voor te blijven en onze klanten de kwaliteit, service en toegankelijkheid te bieden die ze van onze merken verwachten."

De aankondiging van de samenwerking volgt kort na de succesvolle start van de Iberische en Latijns-Amerikaanse uitrol van het S4D-platform voor TelePizza- en PizzaHut-winkels in onder andere Spanje en Mexico. S4D is sinds 2019 de enige technologische leverancier van Apache Pizza, onderdeel van de Food Delivery Brands-familie. Het merk groeide sindsdien met meer dan 40% in Ierland en Noord-Ierland.

Benjamin Kool, CEO en Co-Founder van S4D: “We zijn verheugd en trots om de digitale partner van Food Delivery Brands te zijn. Ons product helpt merken om continu te innoveren en zich aan te passen aan de veranderende eisen van klanten en snelle technologische veranderingen. De afgelopen maanden hebben we nauw en succesvol samengewerkt met de teams in Europa en Latijns-Amerika om de merken te helpen hun volledige potentieel te benutten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Solutions 4 Delivery
Solutions 4 Delivery (S4D) biedt quick service restaurants (QSR) die maaltijdbezorging aanbieden een compleet SaaS platform aan, bestaande uit drie bouwstenen: een volledig geoptimaliseerd e-commerce platform en app, een cloud-gebaseerd POS-systeem en ketenmanagement tools. S4D’s missie is het transformeren van bezorging door QSR restaurants, door hen in staat te stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van een geïntegreerd platform. Het bedrijf biedt QSR ketens een extra dimensie om hun bedrijfsvoering beter te kunnen organiseren. S4D stelt haar klanten in staat datagedreven te werken, met volledige controle over kosten en food operations. Ook zorgt zij ervoor dat zij hun klanttevredenheid beter kunnen managen.
Meer over Solutions 4 Delivery
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.