Vertiv benoemt Rainer Stiller tot Chief Marketing Officer

Stiller gaat de visie van het bedrijf verder vormgeven door middel van een verbeterde, innovatieve digitale marketingervaring

| Vertiv | 2 min | 17 mei 2022 12:13
Afbeelding: Rainer Stiller, Chief Marketing Officer bij Vertiv | Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, heeft Rainer Stiller benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO). Stiller gaat leiding geven aan de wereldwijde marketingorganisatie van Vertiv bij het uitdragen van haar visie om klanten te voorzien van een meer innovatieve en persoonlijke digitale marketingervaring.

Meer dan twintig jaar ervaring in sales en marketing

Stiller heeft meer dan twintig jaar ervaring in leidinggevende functies op het gebied van sales en marketing bij F500- en Euro Stoxx 50-bedrijven, met functies in de Verenigde Staten, Frankrijk en Zwitserland. Hij studeerde af aan de Munich University of Applied Sciences in marketing en human resource management, en leerde de kneepjes van het marketingvak bij het hoofdkantoor van BMW in Duitsland.

In 2017 begon hij bij Vertiv als Vice President of Marketing voor EMEA. Later promoveerde hij tot Vice President Global Channel Marketing. Stiller heeft in deze functie geholpen bij de transformatie van demand generation, klantervaring, digitalisering van lead-to-order processen, de inzet van de sales force en strategische branding mede vormgegeven.

“In de afgelopen vier jaar heeft Rainer ervoor gezorgd dat onze marketingorganisatie succesvol is geworden”, zegt Gary Niederpruem, Chief Strategy & Development Officer bij Vertiv. “Hij staat daarmee aan de basis van een sterk verbeterde digitale ervaring en heeft Vertiv gestimuleerd om vindingrijker en strategischer te zijn in het bedienen van onze klanten. Zijn passie voor de rol die marketing speelt, draagt bij aan ons succes, zowel intern als extern. Dit maakt hem de perfecte persoon om onze wereldwijde marketingorganisatie te leiden.”

Stiller over zijn aanstelling: “Ik ben van plan om Vertiv en het marketingteam te helpen om nog creatiever, doelgerichter en analytischer te worden en zo onze klanten te nog beter te bereiken en aan ons te binden. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van een innovatieve organisatie en leiding kan geven aan een divers, wereldwijd team, dat gemotiveerd en toegewijd is om echt een verschil te maken voor onze stakeholders.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.