Kaspersky steunt Nederlandse zorginstellingen via wijhelpenziekenhuizen.nl

| Kaspersky | 2 min | 03 april 2020 17:21
Copyright: Kaspersky
Dat de zorginstellingen het zwaar hebben tijdens deze Coronacrisis, kan niemand ontgaan zijn. Kaspersky juicht initiatieven zoals die van de coalitie Wij Helpen Ziekenhuizen dan ook toe. Tientallen bedrijven bundelen hier hun krachten en bieden gratis hulp tegen cybercriminaliteit. Zo ook Kaspersky. 
 
Kaspersky stelt 100 uur advies en technische expertise beschikbaar om ziekenhuizen en andere zorginstellingen te helpen om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. Denk hierbij aan hulp bij malware-analyse, hulp bij incident response en cybersecurity-advies. Eerder stelde Kaspersky al gratis software beschikbaar aan de zorg. Deze gratis licenties worden vanzelfsprekend ook via Wij Helpen Ziekenhuizen aangeboden.

Over Wij Helpen Ziekenhuizen

Momenteel wordt er in de Nederlandse zorg intensief gewerkt om iedereen in de samenleving te helpen in deze bizarre tijden van de coronacrisis. Tegelijkertijd misbruiken criminelen de situatie om zorginstellingen en zorgaanbieders digitaal aan te vallen, door bijvoorbeeld gijzelsoftware te verspreiden of spam te versturen. Cyberexperts in Nederland vinden dit onvoorstelbaar en nemen actie door zich te verenigen in de coalitie Wij Helpen Ziekenhuizen om de Nederlandse zorginstellingen kosteloos en belangeloos te beschermen tegen digitale aanvallen in tijden van de coronacrisis.

Samen hebben wij de website www.wijhelpenziekenhuizen.nl opgezet om gratis hulp te bieden aan alle zorginstellingen in Nederland die met spoed gebruik willen maken van cyberexperts in heel het land om veilig zorg te kunnen blijven bieden in deze crisistijd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Kaspersky

Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen.
Meer over Kaspersky

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.