Parallels Desktop voor Chrome OS biedt nu ondersteuning voor zakelijke en educatieve Chromebooks met Intel Core i3 en AMD Ryzen 3-processors

Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen hierdoor Windows applicaties met volledige functionaliteit op Chromebooks, online of offline, uitvoeren

| Parallels | 2 min | 18 mei 2022 12:49
Copyright: Parallels
Parallels, een wereldleider in platformonafhankelijke oplossingen, kondigt aan dat Parallels Desktop voor Chrome OS nu ondersteuning biedt voor betaalbare zakelijke en educatieve Chromebooks met Intel Core i3 en AMD Ryzen 3-processors of hoger.

Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen hierdoor Windows applicaties met volledige functionaliteit op Chromebooks, online of offline, uitvoeren. Dankzij de ondersteuning wordt IT-beheer vereenvoudigd en krijgen organisaties een naadloze productiviteit voor hun werknemers en/of studenten. Bovendien wordt Parallels Desktop voor Chrome OS nu gebundeld met geselecteerde HP Chrome OS Enterprise apparaten met een gratis licentie van één jaar voor één gebruiker.

“We blijven met Parallels Desktop voor Chrome OS vooruitgang boeken zodat onze huidige en nieuwe klanten toegang hebben tot onze krachtige oplossing waarmee ze hun werk het beste kunnen doen, ongeacht de locatie, apparaat of platform,” aldus Prashant Ketkar, Chief Technology & Product Officer bij Corel. “Sinds iedereen meer thuis is gaan werken is de democratisering van onze technologie verdubbeld waardoor onze oplossingen voor nieuwere apparaten en platforms beschikbaar zijn. We zijn er dan ook trots op dat onze oplossing wordt gebundeld met de nieuwe HP Chrome OS Enterprise apparaten. Op deze manier kunnen gebruikers Windows desktopapplicaties uitvoeren op geselecteerde HP Chrome OS-apparaten.”

"De behoefte aan krachtige, veilige en betrouwbare oplossingen, die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hybride werknemers is belangrijker dan ooit,” zegt Alex Thatcher, Director, Cloud Clients bij HP. “Bij HP willen we ervoor zorgen dat gebruikers zo goed mogelijk kunnen werken of ontspannen. Dankzij onze samenwerking met Parallels versterken we deze toewijding. We zijn dan ook opgetogen dat we Parallels Desktop voor Chrome OS kunnen bundelen met geselecteerde HP Elite Chromebooks. Hierdoor kunnen IT-beheerders de tools leveren die hun gebruikers nodig hebben om overal te werken.”

Parallels Desktop voor Chrome OS biedt Windows 11 ondersteuning met nieuwe virtuele machines (VM).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parallels
Parallels is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen waarmee personen en bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot en gebruik kunnen maken van de toepassingen en bestanden die ze nodig hebben, ongeacht het apparaat en besturingssysteem dat ze gebruiken. Met Parallels beschikken klanten over de best beschikbare technologie, of het nu gaat om Windows, Mac, iOS, Android of de cloud.

Parallels lost complexe technische problemen en problemen met de gebruikerservaring op en helpt bedrijven en individuele klanten om simpel, efficiënt en rendabel te werken met toepassingen waar ze zich ook bevinden: op locatie, op afstand, in een eigen datacenter of in de cloud. Parallels is een businessunit van Corel.
Parallels International GmbH. Parallels, het logo van Parallels, Parallels Access en Coherence zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Parallels International GmbH in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen. CorelDRAW, MindManager en WinZip zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Corel Corporation in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  ClearSlide is een geregistreerd handelsmerk van ClearSlide Inc. in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  Apple, iCloud, iPad, iPhone, Mac, MacBook Pro, macOS, Metal en Touch Bar zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere genoemde product- en servicenamen, logo’s, merken en alle genoemde geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken worden alleen gebruikt voor identificatiedoeleinden en blijven het exclusieve eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Gebruik van merken, namen, logo's of andere informatie, afbeeldingen of materialen van een derde partij houdt geen goedkeuring in. We wijzen elk eigendomsrecht af in dergelijke informatie, afbeeldingen, materialen, merken en namen van derden.
Meer over Parallels
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.