Zyxel benoemt nieuwe marketingdirecteur EMEA

Zijn benoeming sluit aan op Zyxel’s groeistrategie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

| Zyxel | 2 min | 18 mei 2022 18:10
Zyxel Networks, leverancier van cloudnetwerken, heeft Kevin Drinkall aangesteld als de nieuwe directeur marketing en go-to-market (GTM) strategie voor EMEA. Zijn benoeming sluit aan op Zyxel’s groeistrategie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector brengt Kevin Drinkall een schat aan branchekennis mee naar zijn nieuwe functie. Nadat hij in 2015 bij het Zyxel Networks-team kwam als Technical Presales Engineer, stapte hij over naar de wereld van marktontwikkeling toen hij werd aangesteld als Zyxel's EMEA Marketing Development Manager voor enterprise wireless en cloud.

In zijn nieuwe functie neemt Drinkall het voortouw bij de lancering van de gloednieuwe 'Just Connect'-campagne, die de kracht van Zyxel’s gecentraliseerde cloudgebaseerde beheerplatform, Nebula, onder de aandacht brengt. Met Nebula kunnen gebruikers een breed scala aan draadloze en bekabelde beveiligings- en netwerkhardware configureren, monitoren en beheren vanuit één centraal beheerd controlecentrum.

Kevin Drinkall, directeur marketing en GTM-strategie voor EMEA, over zijn benoeming: "Zyxel heeft bij klanten en resellers in heel Europa een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de kwaliteit van onze netwerkoplossingen en de uitgebreide ondersteuning die wij onze klanten bieden. We dagen onszelf altijd uit om verder te gaan en thuisgebruikers, startende ondernemers, kleine en grote bedrijven de netwerkoplossingen te bieden die ze nodig hebben.”

Hij vervolgt: “Ik ben verheugd dat ik de functie van EMEA Marketing Director mag bekleden tijdens deze spannende periode in het groeitraject van Zyxel. We zullen onze klanten blijven helpen door intuïtieve en krachtige cloud netwerkoplossingen te leveren om hun potentieel te ontsluiten. Feedback van onze klanten is hierbij essentieel."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Zyxel
Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Sanal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal.
Meer over Zyxel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.