Pure Storage verhoogt de productiviteit van ontwikkelaars door het Portworx-portfolio uit te breiden

Portworx portfolio-biedt meer dataservices dan ooit tevoren, terwijl DevOps-teams meer controle krijgen over hun workstreams

| Pure Storage | 4 min | 19 mei 2022 8:52
Copyright: Pure Storage
  • Algemene beschikbaarheid van Portworx Data Services, het eerste Kubernetes Database-as-a-Service (DBaaS) Platform
  • De volgende generatie van het iconische Portworx Enterprise, het complete multi-cloud ready Kubernetes data management platform voor het in productie draaien van bedrijfskritische applicaties
  • Algemene beschikbaarheid van Portworx Backup-as-a-Service, die back-up en restore van alle Kubernetes-diensten ondersteunt, waaronder Amazon EKS, Red Hat OpenShift, Google Kubernetes Engine, VMware Tanzu, en Microsoft Azure Kubernetes Service

“Onze focus ligt op het samenbrengen en vereenvoudigen van de wereld van platform- en DevOps-teams. Deze teams pakken een aantal van de grootste uitdagingen aan, als zij Kubernetes-applicaties op enterprise-schaal in productie nemen. Met de aankondigingen van vandaag bieden we onze klanten een uitgebreide reeks Kubernetes-oplossingen die hen helpen om dataservices te versnellen, Kubernetes-apps in productie te draaien en apps en data overal met enkele klikken te beschermen”, zegt Murli Thirumale, VP en General Manager, Cloud Native Business Unit, Pure Storage.

Portworx Data Services

De complexiteit vanwege het gebruik van verschillende soorten dataservices en verschillende databases betekent dat DevOps-teams een groot deel van hun tijd kwijt zijn aan het brandjes blussen van implementaties en operaties, in plaats van het bieden van de nieuwe functies waar klanten om vragen. Portworx Data Services is een Kubernetes Database-as-a-Service-platform dat organisaties kunnen inzetten om de implementatie, Day 2-operaties en protectie te versnellen - voor elke dataservice - met één klik, zonder enige lock-in en zonder dat het nodig is specialisten in te huren.

De Portworx Data Services zijn nu algemeen beschikbaar en ontwikkelaars kunnen profiteren van:
  • Ondersteuning voor kritieke databases: implementatie met één klik van de populaire dataservices, waaronder Cassandra, Kafka, PostgreSQL, RabbitMQ, Redis en Zookeeper, wordt onmiddellijk ondersteund op één platform met binnenkort meer services. Platform teams kunnen één API gebruiken om al deze databases te bedienen en beheren één oplossing op enterprise niveau.
  • Op gebruik gebaseerde prijzen: organisaties betalen alleen voor de data services die ze gebruiken. Portworx Data Services kunnen worden aangeschaft via een pay-as-you-go model, of via vooraf ingekochte uren.

Portworx Enterprise

Ondernemingen en service providers standaardiseren op Kubernetes voor al hun containerized applicaties, of die nu on-premises, in de cloud of binnen edge-omgevingen draaien. Deze organisaties zijn ook op zoek naar uitbreiding richting nieuwe workloads en betere performance en efficiëntie in Kubernetes-productieomgevingen. De volgende generatie van Portworx Enterprise maakt nieuwe use cases mogelijk die klanten helpen om uiteenlopende workloads in Kubernetes-productieomgevingen te brengen, de flexibiliteit van ontwikkelaars te vergroten, de performance van applicaties te maximaliseren en de failover-tijd te reduceren tot enkele seconden.

De vijf nieuwe use cases en mogelijkheden voor Portworx Enterprise zijn:
  • Multi-tenant platform-as-a-service met applicatie I/O-controle: Dit stelt klanten in staat om het gebruik van hun infrastructuur te maximaliseren, IOPS- en bandbreedte per app/tenant te controleren en platform-as-a-service-omgevingen efficiënt te schalen
  • 5G/edge met IPv6: Maakt implementatie van Kubernetes-applicaties in een 5G/edge-omgeving, end-to-end IPv6-ondersteuning en toegang tot edge storage mogelijk
  • ‘Lift en shift’ van legacy applicaties met Kubernetes-virtualisatie: Biedt end-to-end ondersteuning voor KubeVirt en Openshift virtualisatie op Kubernetes beheerde platformen
  • Unified storage overlay met Object Store Service: Klanten krijgen een uniforme storage overlay oplossing met file, block, en object store services
  • Hot data tier ondersteund door high performance storage met PX-Fast: Klanten kunnen profiteren van hoge IOPS en lage latency van elke high performance storage backend infrastructuur, inclusief NVMe, zonder afbreuk te doen aan de voordelen van Portworx Enterprise.

Portworx Backup-as-a-Service

Volgens het Global Data Protection Index 2021-rapport maakt 82% van de organisaties zich zorgen dat hun huidige oplossing voor dataprotectie niet zal voldoen aan toekomstige zakelijke uitdagingen en 67% van de organisaties worstelt met het vinden van de juiste oplossing voor dataprotectie voor hun cloud-native apps. Klanten willen ook dat er geïntegreerde oplossingen voor back-up en disaster recovery as-a-service worden aangeboden. PX-Backup-as-a-Service biedt alle functionaliteit van PX-Backup en maakt deze beschikbaar voor klanten om af te nemen als een service, waardoor Day 0 en Day 2 operaties voor Kubernetes-databescherming worden vereenvoudigd.

PX Backup-as-a-Service is nu algemeen beschikbaar en omvat auto-detectie van Amazon EKS-clusters, zodat klanten hun cloud native apps met een paar eenvoudige klikken kunnen beschermen, met Role-Based Access Control (RBAC) en met multi-tenancy.

De volgende generatie van Portworx Enterprise zal wereldwijd beschikbaar zijn in de tweede helft van 2022.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.