Qualys stimuleert groei en succes bij klanten met verbeterd partnerprogramma

Investering in partnerecosysteem biedt resellers toegang tot het Qualys Cloud Platform en een volledig pakket aan oplossingen

| Qualys | 2 min | 19 mei 2022 8:59
Qualys, leverancier van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn betrokkenheid bij het kanaal versterkt met de lancering van een verbeterd kanaal- en integratiepartnerprogramma.

"Partners zijn van strategisch belang voor onze groei, en ons verbeterde programma beloont hun inzet en beschermt hun investeringen”, zegt Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys. “Tegelijkertijd bevordert het ook Qualys' investeringen in programma's en mensen.”

Onder het verbeterde partnerprogramma krijgen partners toegang tot het Qualys Cloud Platform en meer dan twintig IT-, beveiligings- en compliance-apps. Dit wordt vergezeld door ondersteuning, tools en middelen om gezamenlijke groei te realiseren. Qualys wil zinvolle integraties met technologiepartners realiseren en distribueren in het hele ecosysteem. Dit vermindert risico’s en versnelt de ontwikkeling van continue beveiliging voor moderne ondernemingen.

“Het verbeterde partnerprogramma bevordert de nauwe samenwerking met partners en biedt de gelegenheid om waarde toe te voegen door de kracht van het Qualys Cloud Platform ten volle te benutten”, aldus ‘t Gilde.

Robbin Begeer, portfoliomanager bij Tesorion: “Onze klanten rekenen op Tesorion als hoogwaardige securitypartner met diensten waarmee zij kunnen worden ontzorgd. Tesorion en Qualys hebben in de afgelopen tijd hun krachten gebundeld door de expertise van Tesorion en het innovatieve Qualys Cloud Platform samen te brengen in een unieke dienst. We kijken ernaar uit om de samenwerking nog verder uit te breiden met het vernieuwde partnerprogramma.”

Het Qualys-partnerprogramma:
  • Verrijkt gestructureerde programma’s voor beloning en bescherming voor partners die nieuwe kansen creëren.
  • Biedt technische certificeringen en mogelijkheden om waarde toe te voegen via professionele diensten en consulting.
  • Werkt met verschillende soorten partners om toegang te krijgen tot een groot aantal bedrijven en marktsectoren. Tot de partners van Qualys behoren MSSP's, MSP's, VAR's, distributiepartners en resellers in alle segmenten van IT-beveiliging.
  • Verleent toegang tot het Qualys Cloud Platform dat continu inzicht biedt in het steeds toenemende aantal bedreigingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een toonaangevende leverancier van cloud-based security- en compliance-oplossingen. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren.
Meer over Qualys
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.