The Next Web Conference kiest Clarity als strategisch communicatiepartner voor 2022

Als communicatiepartner werkt Clarity aan het vergroten van de wereldwijde zichtbaarheid van het jaarlijkse toonaangevende tweedaagse techfestival

| Clarity PR | 2 min | 19 mei 2022 9:46
Copyright: Clarity PR
Geïntegreerd communicatiebureau Clarity is gekozen als strategisch communicatiepartner van The Next Web (TNW) Conference 2022 - hét tweedaagse techfestival van Europa.

Dit event staat al meer dan 10 jaar op de agenda’s van startups, scale-ups, investeerders, bedrijven en overheden en lokt jaarlijks 10.000 bezoekers vanuit de hele wereld naar Amsterdam. In de aanloop naar het event is Clarity gestart met de doorontwikkeling en uitvoering van de communicatiestrategie. Tijdens het event coördineert Clarity alle media-activiteiten, met als doel een betere profilering van TNW bij oprichters, bedrijven en investeerders in de wereldwijde tech-industrie. Als communicatiepartner is Clarity gericht op het versterken en uitbreiden van het earned-bereik van TNW rondom het event, het faciliteren van strategische partnerschappen, het stimuleren van mediabelangstelling en het aanjagen van registraties. Daarnaast richt Clarity zich op het vergroten van het bereik van TNW onder startups, scale-ups en investeerders.

TNW 2022 vindt op 16 & 17 juni plaats in Taets Art en Event Park in Amsterdam.

"Een samenwerking met The Next Web is precies waar Clarity naar streeft: in het hart van techinnovatie toonaangevende merken helpen om een positieve verandering teweeg te brengen dankzij onze datagedreven geïntegreerde marketingcommunicatie. Het is simpelweg een perfecte match voor ons bureau en de bedrijven die we het liefst ondersteunen", aldus Thomas Cordes, Managing Director Clarity Amsterdam.

“Dankzij een geweldige line-up van sprekers en partners wordt deze editie van The Next Web Conference de beste tot nu toe”, zegt Zach Butler, Event Director bij The Next Web. “Wij zijn er klaar voor onze bezoekers een unieke ervaring te bieden tijdens het evenement en zijn blij met onze samenwerking met Clarity, experts in het creëren van zichtbaarheid en bereik in de wereldwijde tech scene.”

Clarity is trots op zijn samenwerking met enkele van ‘s werelds meest innovatieve techbedrijven, waaronder Citrix, Databricks, Eaton, ESET, Infoblox en Zoom. Onlangs nam Clarity het digital bureau 93digital/93x over om de geïntegreerde dienstverlening te versterken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Clarity PR
Over Clarity PR
Clarity is een full service communicatie agentschap gespecialiseerd in public relations, digitale marketing, social media, contentmarketing en meer. We werken nauw samen met 's werelds meest vooruitstrevende, ambitieuze technologiebedrijven om op maat gemaakte campagnes te bouwen die hun grootste zakelijke doelen verwezenlijken en hun grootste uitdagingen oplossen.
Meer over Clarity PR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.