Snyk benoemt Adi Sharabani als nieuwe Chief Technology Officer

Adi zal verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de korte- en langetermijnvisie van het bedrijf om Snyk's toonaangevende securityplatform voor ontwikkelaars door te laten groeien

| Snyk | 2 min | 19 mei 2022 10:36
Afbeelding: Adi Sharabani, Chief Technology Officer bij Snyk | Copyright: Snyk
Snyk, de leider in developer security, is blij om aan te kondigen dat het Adi Sharabani heeft aangesteld als nieuwe Chief Technology Officer.

Adi zal verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de korte- en langetermijnvisie van het bedrijf om Snyk's toonaangevende securityplatform voor ontwikkelaars door te laten groeien. Daarnaast zal hij Snyk Labs overzien, waar de ideeën voor toekomstige innovatie ontstaan en worden ontwikkeld. Adi zal rechtstreeks met klanten samenwerken en nauw contact met hen hebben over wat de toekomst brengt om ervoor te zorgen dat Snyk voortdurend een stap voor blijft op de behoeften van de opkomende industrie.

"Adi is altijd een groot voorstander geweest van Snyk’s security-aanpak voor ontwikkelaars en de verdere acceptatie van DevSecOps in de gehele industrie. Ik kan me niemand voorstellen die beter geschikt is dan Adi om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met de CTO rol van Snyk. Ik weet dat zowel zijn natuurlijke karakter als zijn diepgaande expertise als leider en beoefenaar van cybersecurity van onschatbare waarde zullen blijken in dit volgende cruciale hoofdstuk van Snyk”, zei Peter McKay, CEO van Snyk.

Achtergrondinformatie over Adi Sharabani

Voordat hij bij Snyk kwam, was Adi een algemeen manager bij Symantec (overgenomen door Broadcom) waar hij de Endpoint Solutions-activiteiten leidde, inclusief de EPP/SEP-, EDR-, MTD-, EPM- en IOT-productlijnen. Adi kwam bij Symantec via de overname van Skycure, het toonaangevende Mobile Threat Defense-bedrijf, dat hij in 2012 mede oprichtte. Als CEO van Skycure hielpen Adi's baanbrekende inspanningen en thought leadership het definiëren van de mobile threat defense industire.

Voordat hij Skycure oprichtte, leidde Adi de securitystrategie en -architectuur voor IBM-softwareproducten. Hij kwam bij IBM door de overname van Watchfire, een marktleider op het gebied van applicatiesecurity, waar hij de security- en onderzoeksgroepen heeft opgebouwd en geleid. Toegewijd aan educatie op het gebied van cybersecurity, en naast zijn werk in de industrie, is Adi leraar en onderwijsadviseur geweest en heeft hij een sleutelrol gespeeld in de visie en implementatie van het cybersecuritycurriculum voor Israëlische middelbare scholieren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snyk
Snyk is een DevOps-first securitybedrijf dat organisaties helpt om open source veilig te gebruiken. Snyk is de enige oplossing die naadloos en proactief kwetsbaarheden en licentie-inbreuken in open source dependencies en container images vindt en herstelt. De oplossing van Snyk is gebouwd op een uitgebreide, eigen database met kwetsbaarheden, die wordt onderhouden door een gespecialiseerd researchteam in Israël en Londen. Dankzij de nauwe integratie in bestaande DevOps-workflows, broncontrole (inclusief GitHub, Bitbucket, GitLab) en CI/CD-pipelines, maakt Snyk efficiënte beveiligingsworkflows mogelijk en wordt de mean-time-to-fix gereduceerd.
Meer over Snyk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.