Stripe sluit zich aan bij de Snowflake Retail Data Cloud om waarde uit betalingsdata te halen

Met Stripe Data Pipeline en Snowflake Secure Data Sharing kunnen gezamenlijke klanten hun Stripe-data rechtstreeks in hun Snowflake-account bekijken en analyseren

| Snowflake | 2 min | 19 mei 2022 11:52
Copyright: Snowflake
Datacloudbedrijf Snowflake heeft vandaag aangekondigd dat Stripe, een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven, is toegetreden tot de Snowflake Data Cloud en Retail Data Cloud. Gezamenlijke klanten krijgen hierdoor toegang tot hun Stripe-betalingsdata en kunnen deze data rechtstreeks via Snowflake gebruiken. Via Stripe Data Pipeline en Snowflake Secure Data Sharing kunnen klanten al hun Stripe-data en -rapporten samenvoegen met andere operationele data die zijn opgeslagen in Snowflake, waardoor bedrijven één enkele bron van waarheid hebben voor het nemen van zakelijke beslissingen.

Terwijl digitalisering en e-commerce in snel tempo blijven groeien bij B2B- en B2C-bedrijven, hebben organisaties moeite om betalingsverwerkingsdata naast andere datasets te integreren en effectief te analyseren. Deze gebruiken ze onder meer voor het controleren op fraude en het analyseren van de vraag en marketing naar klanten. IT-teams moeten nu vaak een afzonderlijke datapijplijn opzetten om ervoor te zorgen dat teams in de hele organisatie betalingsverwerkingdata kunnen analyseren, waardoor teams beslissingen nemen op basis van onjuiste of verouderde data.

Stripe Data Pipeline maakt het eenvoudig om datastromen te verenigen door de up-to-date Stripe-data en rapporten van een gebruiker met een paar klikken rechtstreeks naar zijn Snowflake-account te delen - geen code nodig. Data Pipeline maakt gebruik van Snowflake Secure Data Sharing, waarmee organisaties zoals ChowNow en Lime data kunnen delen binnen hun bedrijfsecosysteem zonder data te kopiëren, transformeren en verplaatsen. Als gevolg hiervan kunnen Snowflake-klanten erop vertrouwen dat hun Stripe-data up-to-date en nauwkeurig zijn, aangezien ze deze analyseren samen met marketing, supply chain en andere datasets die beschikbaar zijn op Snowflake Data Marketplace om uitzonderlijke, gepersonaliseerde klantervaringen te leveren en de bedrijfsvoering te optimaliseren over de hele sector.

"Voor een toonaangevend consumentenbedrijf als het onze is het van cruciaal belang dat onze betalingsdata voortdurend worden vernieuwd en geïntegreerd met andere bedrijfsdata", zegt Matt Shump, VP Data and Analytics bij ChowNow. "Hiervoor was een toegewijde, handmatige engineering-investering nodig en we kijken ernaar uit om te profiteren van het feit dat Stripe-data native beschikbaar zijn in Snowflake om snellere zakelijke beslissingen te nemen."

"Door Stripe-data native in de Retail Data Cloud bruikbaar te maken, kunnen retailers en CPG-bedrijven essentiële data naadloos ontsluiten om hier bedrijfswaarde uit te halen", zegt Rosemary Hua, global head of Retail & CPG bij Snowflake. "Omdat bedrijven data uit hun hele bedrijfsecosysteem samenbrengen in Snowflake om datagedreven beslissingen te nemen en hun groei te stimuleren, zal de toevoeging van Stripe-data bedrijven in staat stellen betere ervaringen aan hun klanten te leveren en toekomstige groei te stimuleren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snowflake
De missie van Snowflake is om elke organisatie datagestuurd te laten zijn. Ons cloud dataplatform maakt dat mogelijk door onmiddellijke elasticiteit, veilige gegevensuitwisseling en prijs per seconde te leveren, over meerdere clouds. Snowflake combineert de kracht van datawarehousing, de flexibiliteit van big data-platforms en de elasticiteit van de cloud tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen.
Snowflake Inc. All rights reserved.  Snowflake, the Snowflake logo, and all other Snowflake product, feature and service names mentioned herein are registered trademarks or trademarks of Snowflake Inc. in the United States and other countries.  All other brand names or logos mentioned or used herein are for identification purposes only and may be the trademarks of their respective holder(s).  Snowflake may not be associated with, or be sponsored or endorsed by, any such holder(s).
Meer over Snowflake
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.