Razendsnel en stabiel internet

Traag en/of onstabiel internet is vervelend en bovendien onnodig

| Solcon | 2 min | 23 mei 2022 12:05
Copyright: Denny Müller op Unsplash
Internet is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Het internet speelt zelfs een alsmaar belangrijkere rol bij tal van verschillende activiteiten. Ga je op vakantie en wil je nog even snel een leuk zomerjurkje aanschaffen? Dan bestel je dat gewoon online. Wil je bankzaken regelen of een vergadering voeren met je personeel? Dan kan ook dit allemaal via het internet. Een razendsnelle en stabiele internetverbinding is dus onmisbaar.

Nieuw abonnement voor internet afsluiten

Eenieder heeft tegenwoordig behoefte aan een goede internetverbinding. En eigenlijk zou je verwachten dat iedereen in Nederland dit inmiddels ook heeft. Het internet speelt immers een hele prominente rol bij veel activiteiten. Toch zijn er nog heel veel adressen in Nederland die niet beschikken over een goede internetverbinding. En dat is heel zonde. Want dankzij de goede glasvezelverbinding die al op heel veel adressen in Nederland beschikbaar is, kan eenieder goed internet hebben. Het maakt niet uit waar je woonachtig bent. Voorheen werd gedacht dat men enkel in drukke stedelijke gebieden snel internet kon hebben. Maar die veronderstelling is achterhaald. Overal in Nederland is snel en stabiel internet mogelijk. Woon jij in een buitengebied? En kan jouw huidige internetaanbieder geen goed internet leveren? Stap dan over. Kies voor glasvezel buitenaf en geniet altijd van goed internet!

Glasvezelaansluiting in het zuiden van Nederland

De kwaliteit van iemands internetverbinding wordt vaak nog in verband gebracht met de geografische positie. Ben je bijvoorbeeld woonachtig in het zuiden van Nederland? Dan denkt men al gauw dat snel en stabiel internet niet mogelijk is. Maar niets is minder waar. Jij kunt met glasvezel Brabant gewoon van een goede internetverbinding genieten. De tijd waarin provincies als Brabant, Limburg en Drenthe onderdeden voor de randstad is geweest. Jij hoeft tijdens een vergadering geen mindere internetverbinding te hebben dan jouw collega’s in de randstad. Je kunt gewoon kiezen voor een glasvezelaansluiting in het zuiden van Nederland. Of beter gezegd kun je overal in Nederland gebruikmaken van de beschikbare razendsnelle glasvezelverbinding.

Investeren in een goede internetverbinding

Heb je nu nog geen stabiel internet thuis? Knalt de verbinding er om de haverklap uit? Of is het internet heel erg traag? Dan is het de hoogste tijd om een nieuw internetabonnement af te sluiten. Het is door heel Nederland mogelijk om een goede glasvezelverbinding aan te leggen. Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Het is toch heel vervelend als je de helft van een online meeting mist door slecht internet? Of wat dacht je van de leuke bijna uitverkochte kleding die andere webshopbezoekers voor je neus wegkapen? Traag en/of onstabiel internet is vervelend en bovendien onnodig. Investeer daarom in een goede internetverbinding.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Solcon
Internet heeft onze wereld in rap tempo en op een revolutionaire manier veranderd. Het biedt ons een ongekende hoeveelheid mogelijkheden, maar het roept de laatste tijd vooral ook steeds vaker vragen op. Vragen die vooral gaan over onderwerpen als privacy en veiligheid.

Ver voordat deze vragen zich ontwikkelden tot echte thema’s, werd er op een zolderkamer in Dronten al op een vooruitstrevende manier nagedacht over mogelijke antwoorden. In een wildwest landschap van internetcowboys zetten wij in 1996 onze eerste stappen als een provider met een ander geluid. Niet om daar mee op te vallen, maar omdat we oprecht geloofden (en nog steeds geloven) in een betere wereld en vooral in de rol die wij daarin konden vervullen.
Meer over Solcon
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.