DataSet introduceert Kubernetes Explorer om troubleshooting in container-native omgevingen te vereenvoudigen

Innovatie verbetert de efficiëntie en functionaliteit voor DevOps real-time analytics

| DataSet | 2 min | 20 mei 2022 9:24
Afbeelding: Kubernetes Explorer screenshot | Copyright: DataSet
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt de nieuwste toevoeging aan DataSet-technologie aan: Kubernetes Explorer. Het aanbod biedt DevOps- en engineeringteams nieuwe mogelijkheden voor beheer- en performance-observeringen voor moderne Kubernetes-omgevingen.

De enorme hoeveelheden gefragmenteerde data in gedistribueerde en gecontaineriseerde applicaties leiden, voor organisaties wereldwijd, tot datasilo's en onnodige kosten. DataSet Kubernetes Explorer lost deze problemen op - in één enkele oplossing tegen een fractie van de kosten - door real-time inzicht te bieden in applicatie- en infrastructuurstatistieken, events en contextuele logs. Met Kubernetes Explorer kunnen teams eenvoudig inzicht krijgen in de onderlinge afhankelijkheden van Kubernetes-componenten, prestatieproblemen detecteren, oorzaken blootleggen en deze oplossen - sneller dan voorheen.

“Dynamische containerized platformen genereren een grote hoeveelheid fast moving data”, zegt Paul Nashawaty, Senior Analist bij Enterprise Strategy Group. “Naarmate organisaties overstappen op Kubernetes, zal de mogelijkheid om over de gehele cloud-stack kosteneffectief events te analyseren de norm worden.”

Kubernetes Explorer biedt in één oogopslag overzicht van alle Kubernetes-clusters met de flexibiliteit om binnen enkele seconden dieper in te gaan op een bepaald cluster, namespace, node, pod, container of workload. Daarnaast biedt Kubernetes Explorer direct inzicht in lifecycle-events van Kubernetes-componenten, zodat teams verbanden kunnen leggen tussen gedistribueerde infrastructuur en applicaties. Contextuele logboeken bieden granulaire zichtbaarheid, waardoor organisaties problemen snel kunnen oplossen.

“Traditionele dataplatforms zijn decennia geleden ontworpen in het pre-cloud tijdperk en werken niet in moderne omgevingen. Ze zijn te traag om in real-time te detecteren en te reageren, te duur om te schalen en te complex om te bedienen”, zegt Rahul Ravulur, General Manager DataSet, bij SentinelOne. “Toegang tot full-fidelity logs is een must in dynamische containeromgevingen om een vlekkeloze applicatie-ervaring te leveren. DataSet is de best-of-breed log analytics-oplossing voor cloud-native implementaties. Ons aanbod biedt ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, terwijl de total cost of ownership wordt geoptimaliseerd.”

De nieuwste DataSet-innovatie komt slechts enkele maanden nadat SentinelOne dit revolutionaire live enterprise-platform introduceerde. Kubernetes Explorer is nu in preview beschikbaar voor bestaande klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DataSet
DataSet is een grenzeloze bedrijfsinfrastructuur voor live gegevensquery's, analyses, inzichten en retentie. Geen vereisten voor gegevensschema's. Indexvrij. Razendsnel. De technologie bij uitstek voor engineering-, DevOps-, IT- en beveiligingsteams om de kracht van data te ontsluiten.
Meer over DataSet
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.