Partners nemen felbegeerde Exact awards in ontvangst tijdens feestelijke liveshow

AB grote winnaar van de 34e editie van de Partner van het Jaar Award

| Exact | 3 min | 20 mei 2022 10:35
Afbeelding: Exact Partner van het Jaar Award winnaar AB | Copyright: Exact
Tijdens de 34e editie van het Exact Partner van het Jaar-event werden Exact-partners bekroond met een felbegeerde award. Als grote winnaar van de avond mocht AB de Exact Partner van het Jaar award van CEO Paul Ramakers in ontvangst nemen. De uitreiking van in totaal acht prijzen vond plaats in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg en werd gehost door actrice, zangeres en presentatrice Marlijn Weerdenburg. Naast de feestvreugde rondom de winnaars, was er volop entertainment aanwezig: van violisten duo StringCats en de indrukwekkende kunsten van Ring Acrobatiek, tot een harpist en LED Acts.

Het Delftse softwarebedrijf beoordeelt zijn partners aan de hand van omzet, omzetgroei, customer success en de ontwikkeling van new business omzet. De Partner van het Jaar Award is de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact.

Grote winnaar AB creëert loyale klanten

Al jarenlang is AB een specialist met focus, die zich onderscheidt door duidelijke keuzes te maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed aansluiten bij hun visie. Bovendien investeert AB flink in productontwikkeling die complementair is aan het Exact portfolio. Dit maakt dat ze een succesvolle propositie hebben voor klanten – en dat loont. De inzet van AB uit zich in goede omzetgroei, een laag aantal contractopzeggingen, hoge NPS (Net Promoter Score) en sterke klantloyaliteit. Dat maakt dat ze dit jaar bekroond zijn tot de Partner van het Jaar 2021.

Grensoverschrijdende partner Blue People IT

Blue People IT viel in de prijzen als Exact Online Partner van het Jaar. Deze award, die vorig jaar zijn debuut maakte, wordt uitgereikt binnen het Exact Online-partnerkanaal. Deze relatief jonge Exact Online partner heeft over 2021 bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Het team van Blue People IT richt zich niet alleen op de zuidelijke provincies, maar gaat ook regelmatig de grens over voor Exact. Naast new logo-groei doen zij er ook alles aan om bestaande klanten van Exact met volle tevredenheid te laten groeien met Exact Online, of een andere oplossing binnen ons portfolio.

Overzicht van alle winnaars:
  • Partner van het Jaar Award: AB
  • Exact Online Partner van het Jaar Award (de partner van het jaar in het Exact Online-reseller kanaal): Blue People IT
  • New Business Award (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok): TCC The Computer Company
  • Customer Success Award (de partner die klanten onder andere het langste aan zich bindt): Clear Solutions
  • Accelerator Award (de partner die het snelst groeit en actief de markt bewerkt met nieuwe Exact-oplossingen): Advisie
  • Spotlight Award (de persoon binnen het partnernetwerk die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Henny Pierik van Axians
  • Project of the Year Award (de partner met het beste ingezonden implementatieproject): Axians
  • Marketing Award (de partner met de winnende marketingcampagne): Axians

Partners erkennen en bedanken

CEO Paul Ramakers blikt terug op de avond: “Het is fantastisch om na twee jaar eindelijk weer de Exact Partner van het Jaar Awards te kunnen uitreiken zoals we dat gewend zijn. Deze avond is ieder jaar weer een hoogtepunt, voor zowel de partners als Exact. We vinden het belangrijk om onze partners te erkennen en bedanken voor de elementaire rol die zij binnen dit netwerk spelen. Ik ben er trots op hoe we samen verder zijn gegroeid. Dit kan niet zonder de lokale kennis waar onze partners over beschikken. Ze zijn als de beste bekend met deze groep klanten en hun behoeften en bovendien kennen ze onze producten door en door. Daarnaast laten ze telkens weer zien dat ze flexibel, veerkrachtig en creatief zijn. Mede dankzij onze partners was 2021 wederom een geslaagd jaar.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ExactERP
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.