In juni staat de toekomst van tech bovenaan de Amsterdamse agenda

The Next Web Conference 2022 brengt tech-experts, startups, investeerders, solution providers en business leaders samen op hét tech festival van Europa

| The Next Web | 2 min | 20 mei 2022 16:45
Gewaardeerd
Copyright: The Next Web
Nog één maand tot het weer tijd is voor een van de grootste tech-evenementen van het jaar. Op 16 en 17 juni zet The Next Web Conference 2022 techstad Amsterdam weer op zijn kop. 10.000 bezoekers strijken dan neer op het festivalterrein om te luisteren naar 150+ sprekers en samen met innovatieve startups, investeerders, solution providers en overheden één belangrijke vraag te beantwoorden: ‘What’s Next in Tech?’

Een voorproefje van de toekomst

The Next Web is opgebouwd rond acht thema's over de toekomst van technologie en behandelt een aantal van de grootste vraagstukken van vandaag:
 • Hoe kan technologie onze samenleving duurzamer, inclusiever en gewoonweg beter maken voor iedereen? Bekijk de Impact en Futureproof sessies.
 • Wil je onze nieuwe robot overloards leren kennen? Leer alles over AI tijdens Neural-keynotes en -discussies.
 • Is crypto de toekomst van finance? Laat je inspireren bij Tech & Money.
 • Ligt je focus op bedrijfsgroei? Neem dan deel aan Boost-sessies over ROI en CX, ga naar de Growth Quarters voor alles wat met oprichters en financiering te maken heeft, of ontdek hoe je disruptieve tech bouwt in Sprint-sessies.

Luister naar thought leaders

The Next Web is dé plek waar de nieuwste technologie de strijd aangaat met de status quo, waar een blik op de toekomst wordt geboden en waar inspirerende sprekers inzichten en toekomstperspectieven delen.
Een kleine selectie uit de volledige lijst van 150+ sprekers en hun onderwerpen:
 • Seth Dobrin, AI-expert en Chief AI Officer bij IBM, praat over inclusieve AI, mensgericht AI-ontwerp en wat "goede AI" inhoudt.
 • Boyan Slat, oprichter van Ocean Cleanup, vertelt over de vooruitgang en de uitdagingen van zijn missie om de oceanen op te schonen.
 • Mars Geuze, medeoprichter van de prijswinnende Hardt Hyperloop, spreekt over de rol van lokale innovatie bij doorbraken in transporttechnologie.
 • Straatartieste, NFT-miljonair en sociaal activiste Judith de Leeuw, praat over hoe technologie sociale verandering kan katalyseren.
 • Ondernemer Trinny Woodall gaat in op hoe digital-first merken direct-to-consumer succes kunnen boeken.
 • De uitvinder van het World Wide Web, Sir Tim Berners Lee, spreekt over hoe organisaties, developers én consumenten in de toekomst het beste uit het web kunnen halen.
 • Ondertussen stelt Gavin Wood een belangrijke vraag: wat betekent Web3 en de Metaverse voor privacy en transparantie?

"TNW is het hart van tech en daarom zijn we verheugd dat TNW Conference terug is op schaal en onze community weer fysiek samenbrengt", zegt Myrthe van der Erve, TNW CEO. "Het verenigen van duizenden mensen in dezelfde fysieke ruimte om samen de toekomst van technologie te ontdekken, is precies de reden waarom ons merk is opgericht. Het evenement van dit jaar markeert een nieuwe groeifase voor TNW, waarin we ons verder zullen ontwikkelen als hét toonaangevende techfestival van Europa."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The Next Web
De wereld verandert met de snelheid van technologie. En The Next Web heeft de vingers stevig aan de pols. Dit wereldwijde digitale merk informeert, inspireert en brengt mensen met een passie voor tech samen door middel van media, events en diensten. Hun jaarlijkse event staat al meer dan 10 jaar op de agenda’s van startups, scale-ups, investeerders, bedrijven en overheden en brengt jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld naar Amsterdam. Het is dé plek waar ‘serious business’ en ‘serious fun’ samen bouwen aan ‘What’s Next in Tech’. The Next Web is een dochteronderneming van Financial Times.
Meer over The Next Web
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.