myBrand gecertificeerd tot SAP Ariba Partner

myBrand springt met de certificering tot SAP Ariba-partner in op marktbehoefte

| myBrand | 2 min | 24 mei 2022 8:36
Copyright: myBrand
SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand breidt haar portfolio uit met de complete source-to-pay-oplossing SAP Ariba. Nadat de organisatie in nog geen half jaar het certificeringstraject succesvol heeft doorlopen, is myBrand officieel SAP Ariba Partner. De organisatie kan bedrijven nu ondersteunen bij het standaardiseren en automatiseren van hun volledige inkoopproces met SAP Ariba. De oplossing sluit naadloos aan op het ERP-systeem van SAP en ook op andere standaardoplossingen.

De afgelopen tijd heeft myBrand geïnvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring met betrekking tot SAP Ariba. De laatste jaren is het aantal leveranciers in het Ariba-netwerk flink gegroeid, waardoor de oplossing naast dat het voor de grote enterprises interessant is, ook voor MKB-bedrijven steeds interessanter wordt. myBrand springt met de certificering tot SAP Ariba-partner in op deze marktbehoefte.

Inkoopprocessen automatiseren

Met het SAP Ariba-platform kunnen bedrijven inkoopprocessen standaardiseren en automatiseren en zo een optimalisatieslag slaan. Omdat het netwerk aan leveranciers dat op Ariba is aangesloten steeds groter wordt, is er een forse groei te zien in de vraag naar SAP Ariba bij mid-market organisaties. Daarom is dit het juiste moment voor myBrand om deze dienst aan haar geïntegreerde portfolio toe te voegen.

Marcel Antons, directeur strategie en innovatie bij myBrand: “Ik ben erg blij met het behalen van de certificering. Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om onze expertise omtrent SAP Ariba te vergroten en we zien nu dat onze markt er klaar voor is. De mogelijkheid om SAP Ariba te implementeren, is een mooie aanvulling op ons portfolio. Nu kunnen bedrijven bij ons uit een nog completer dienstaanbod kiezen omtrent de softwareoplossingen en bedrijfsapplicaties van SAP.”

Kerem Aydin, SAP Ariba consultant bij myBrand: “Steeds meer bedrijven maken de overstap naar SAP S/4HANA. Dit is direct een goede aanleiding om SAP Ariba te implementeren voor een toekomstbestendige oplossing die meer biedt dan alleen het inkoopproces digitaliseren. Het is fijn dat we nu zelf gecertificeerd zijn tot Ariba-implementatiepartner, zodat we klanten ook hierin kunnen ondersteunen. Persoonlijk kijk ik ernaar uit om met het Ariba-team binnen myBrand een vliegende start te maken met het aanbieden van deze oplossing.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over myBrand
myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.