CTEK stelt Melikşah Topaloğlu aan als Sales Manager Netherlands

Hij gaat op basis van zijn expertise en marktinzicht de positionering van CTEK in Nederland verstevigen

| CTEK | 2 min | 24 mei 2022 9:12
Afbeelding: Melikşah Topaloğlu, Sales Manager Nederland | Copyright: CTEK
Melikşah Topaloğlu (30) gaat als Sales Manger Nederland aan de slag bij E-mobility specialist CTEK. Topaloğlu gaat zich storten op het versterken en uitbreiden van het partnerbestand van CTEK in Nederland. Daarnaast gaat hij op basis van zijn expertise en marktinzicht de positionering van CTEK in Nederland verstevigen.

“Wij zijn enthousiast dat Melikşah ons team in Nederland komt versterken. Met zijn expertise en visie ben ik ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de groeipropositie van CTEK”, zegt Jeroen Franken, Director Sales bij CTEK, aan. “Ondanks dat Nederland vooroploopt op het gebied van e-mobility, liggen er veel groeimogelijkheden voor ons in Nederland. Nieuw talent als Melikşah kan ons ondersteunen om in te spelen op nieuwe kansen en mogelijkheden.”

Topaloğlu komt over van Mesa Coatings, waar hij zich richtte op salesactiviteiten rondom wand- en vloercoatings. Daarvoor was hij werkzaam voor Rompa Group als International Account Manager.

“Sinds kleins af aan heb ik een passie voor de mobiliteitsbranche”, vertelt Topaloğlu. “Ik ben daarom erg enthousiast dat ik mijn brede saleservaring kan toepassen in een branche die dicht bij me ligt, en zo een waardevolle bijdrage kan gaan leveren aan de positionering van CTEK. Het is een heel mooi bedrijf om voor te werken, dat zich ook nog eens in een innovatieve industrie bevindt waar veel ontwikkelingen plaatsvinden. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CTEK
CTEK is een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van accuonderhoud en energiebeheer. De kennis van CTEK en de voortdurende investeringen in innovatie betekenen dat CTEK de grenzen van onderzoek en ontwikkeling verlegt om nieuwe acculaadtechnologieën op de markt te brengen. CTEK biedt de markt hoogwaardige, betrouwbare laders en accessoires die effectief, gebruiksvriendelijk en vooral veilig zijn (voor de gebruiker, de voertuigelektronica, de accu en de lader). Het assortiment e-mobilityproducten en -oplossingen van CTEK varieert van individuele EV-laders voor thuisgebruik tot grotere bedrijfs- en commerciële installaties met veel laadstations, die zowel balans in belasting als bewakings- en betaaloplossingen vereisen.
Meer over CTEK
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.