rb2 Core Connect helpt bedrijven onderscheidende digitale user experiences te creëren door front- en back-end applicaties te integreren

Consumenten en zakelijke klanten willen een optimale gebruikservaring en continu verrast en geprikkeld worden

| rb2 | 2 min | 24 mei 2022 10:09
Copyright: rb2
rb2 lanceert Core Connect, een integratielaag waarmee bedrijven bestaande en nieuwe applicaties als een samenhangend geheel kunnen laten functioneren voor hun klanten. Met deze nieuwe oplossing kunnen bedrijven een optimale en unieke user experience creëren voor hun gebruikers en klanten op hun e-commerce, loyalty en subscription platformen.

Consumenten en zakelijke klanten willen een optimale gebruikservaring en continu verrast en geprikkeld worden. Daarom is het tegenwoordig een ‘must’ voor bedrijven om hun digitale platformen voor e-commerce, klantenloyaliteit en subscription voortdurend te blijven doorontwikkelen. Core Connect helpt bedrijven online platformen te ontwikkelen waarbij functionaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

“Veel bedrijven waar wij mee werken, hebben al systemen die hun bedrijfsprocessen goed ondersteunen. Tegelijkertijd hebben ze digitale groeiambities. Wij willen er daarom voor zorgen dat we hun investeringen in de bestaande systemen beschermen, nieuwe, schaalbare functionaliteit kunnen toevoegen en het meeste halen uit de verschillende technologieën in het applicatielandschap. Dat is precies waar Core Connect voor zorgt,” vertelt Ties Luijendijk, Business Consultant bij rb2.

Veel uitgebreidere mogelijkheden dan bij standaard API’s

Core Connect faciliteert betrouwbare en efficiënte onderlinge communicatie tussen de verschillende systemen en tools. Met deze integratielaag van rb2 zijn de mogelijkheden om front- en backend applicaties te laten samenwerken veel uitgebreider dan het afzonderlijk gebruiken van de API's die CMS-, PSP-, OMS- en PIM-oplossingen standaard bieden.

“Om aan de wensen van gebruikers te kunnen voldoen én onderscheidend te zijn, kiezen steeds meer bedrijven voor best-of-breed oplossingen. Dan ontkom je er als bedrijf niet aan dat je heterogene tech stack hebt. Met Core Connect kunnen organisaties met de systemen van verschillende softwareleveranciers werken die het beste bij ze passen én deze samenbrengen in een homogene user experience voor hun klanten,” legt Richard Birksteiner, CTO bij rb2.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over rb2
rb2, de nummer één in de categorie ‘digital production agency’ van de Emerce100 van 2021, is een technisch developmentbureau dat de vraagstukken van zijn klanten vertaalt in technische oplossingen die het eigenhandig ontwikkelt of integreert. rb2 kan putten uit 60 professionals om multidisciplinaire en schaalbare teams voor zijn klanten samen te stellen. Zijn IT-architecten, lead developers en delivery managers in Nederland voorzien klanten van onshore advies. Dit wordt aangevuld met ondersteuning door offshore development-teams. rb2 is een vertrouwde partner voor greenfieldprojecten. Het levert daarnaast advies- en implementatiediensten ten aanzien van e-commerce-, loyaliteits- en abonnementsplatforms voor bedrijven.
Meer over rb2
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.