Nieuwe samenstelling van het Executive Committee

Om de ontwikkeling van de B2B-Markt en de markt van Afrika & Midden-Oosten te versnellen

| Orange Business Services | 2 min | 24 mei 2022 16:55
Gewaardeerd
Copyright: Hunters Race op Unsplash
Christel Heydemann, CEO van Orange, heeft besloten een deel van haar managementteam te vernieuwen met het oog op het versnellen van de transformatie en ontwikkeling van de belangrijkste B2B- en Afrika en Midden-Oosten markten.

De volgende veranderingen worden doorgevoerd:

Aliette Mousnier-Lompré is benoemd tot Chief Executive Officer van Orange Business Services. Deze benoeming volgt op het vertrek van Helmut Reisinger in januari 2022 en de interim-periode die Aliette met veel toewijding heeft overzien. Zij zal toetreden tot het Executive Committee van de Groep. In een snel veranderende sector die wordt beïnvloed door een pandemie, zal Aliette de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de transformatie van Orange Business Services om zakelijke klanten een volledig geïntegreerde waardepropositie te bieden en hen beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Deze benoeming is met onmiddellijke ingang.

Jérôme Hénique wordt benoemd tot Chief Executive Officer van Orange Midden-Oosten en Afrika (OMEA). Hij is momenteel Director Operations en Deputy CEO van de regionale dochteronderneming van de Groep, dat aanwezig is in 18 landen in Afrika en het Midden-Oosten. Hij neemt de leiding over van Alioune Ndiaye die zich wenst te concentreren op zijn rol als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Alioune Ndiaye blijft Non-executive Chairman van OMEA en zal een actieve rol blijven spelen in het bestuur van de entiteit. De regio Afrika en het Midden-Oosten is momenteel een van de belangrijkste groeimotoren van de Groep. Er liggen tal van uitdagingen in het verschiet op het gebied van de uitbouw van netwerken, financiële diensten en de ontwikkeling van andere nieuwe digitale diensten. Jérôme Hénique zal toetreden tot het Executive Committee van de Groep. Deze benoeming gaat in op 1 juli.

De andere leden van het Executive Committee blijven in hun huidige functie.

Christel Heydemann, CEO van Orange, verklaarde: "De vandaag aangekondigde veranderingen weerspiegelen de prioriteiten voor de komende maanden waar we nu vaart achter moeten zetten. De B2B-sector, evenals het Afrika en Midden-Oosten-segment, zijn twee sleutelmarkten voor Orange. De succesvolle transformatie en ontwikkeling van onze activiteiten in deze sectoren zal ons in staat stellen duurzame groei te verzekeren. Ik wil ook Alioune bedanken voor zijn harde werk, zijn verwezenlijkingen en zijn constante inzet als voorzitter & CEO van Orange Midden Oosten & Afrika. Ik ben blij dat ik op zijn bijdrage als voorzitter kan blijven rekenen."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.