Selligent Marketing Cloud verbetert klantbetrokkenheid met nieuwe Smart Subject-mogelijkheden

Smart Subject is ontwikkeld om merken te helpen om gepersonaliseerde marketing in alle talen te verbeteren en op te vallen in een overvolle inbox

| Selligent | 2 min | 24 mei 2022 17:03
Afbeelding: Nieuwe Smart Subject-mogelijkheden | Copyright: Selligent
Selligent Marketing Cloud (Selligent), het omnichannel marketingautomatiseringsplatform en onderdeel van CM Group, kondigt vandaag de lancering aan van Smart Subject. Smart Subject is een op AI gebaseerde optimalisatie mogelijkheid voor individuele onderwerpregels die de campagne prestaties verbetert en het handmatige werk van het opstellen van onderwerpregels van marketeers vermindert. Smart Subject is, samen met een reeks andere nieuwe AI-capaciteiten, ontwikkeld om merken te helpen om gepersonaliseerde marketing in alle talen te verbeteren en op te vallen in een overvolle inbox.

Met Smart Subject kunnen marketeers voor elke contactpersoon in hun segment de optimale onderwerpregel versturen door gebruik te maken van:
  • Automatische onderwerpregel matching: de op Natural Language Processing gebaseerde engine van Selligent vindt voor elk contact de optimale onderwerpregel.
  • Directe feedback: Smart Subject stelt vast welk percentage van een segment positief zal reageren op een bepaalde subjectline. Zo kunnen marketeers aanpassingen doorvoeren en varianten maken al voordat zij een campagne uitsturen.
  • Virtuele profielen: AI bouwt een virtueel profiel van woorden en zinnen die eerder engagement hebben gecreëerd voor elk contact voor toekomstige optimalisatie.
  • Beheer van meerdere talen: Smart Subject ondersteunt alle EU-talen binnen één enkele interface en geeft dus de beste reactie in elke taal.
Smart Subject helpt marketing managers om hun engagement te optimaliseren en de concurrentie voor te zijn. Het is ontworpen om marketeers te helpen middels aanzienlijke tijdsbesparing en nieuwe mogelijkheden te creëren die gedreven zijn door AI-gedreven natural language processing. Op die manier leidt Smart Subject tot workflow efficiëntie en prestatieverbetering. Eén-op-één personalisatie aangedreven door AI betekent dat marketeers de zinnen en woorden gebruiken die de open rates van hun doelsegmenten stimuleren. Met directe feedback nog voordat een e-mail is verzonden, zorgt Smart Subject ervoor dat marketeers zich kunnen aanpassen aan de snelheid van hun klanten.

"E-mail is een kritieke schakel voor klanten en prospects, maar het verbeteren van campagnes kan ontmoedigd worden zonder de juiste tools. Wij leveren AI-gestuurde besluitvorming die marketeers helpen om elke klant te bereiken met effectievere berichtsturing terwijl handmatige arbeid wordt verminderd", zegt Ben Burns, Senior Product Marketing Manager bij Selligent Marketing Cloud. "Smart Subject verbetert automatisch de relevantie van campagnes in verschillende talen, op individueel niveau, zodat elke ontvanger de meest persoonlijke boodschap mogelijk krijgt en marketeers de meest optimale resultaten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Selligent
Selligent Marketing Cloud is een platform voor de automatisering van marketing. Het stelt B2C merken in staat om klanten via alle belangrijke kanalen te bereiken. Selligent Marketing Cloud is speciaal gebouwd voor de relationship marketeer en is de enige marketing cloud die gebouwd is op basis van een single code. Artificiële intelligentie en een Customer Data Platform met een universeel klantenprofiel liggen aan de basis van elke actie.
Meer over Selligent
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.