AWS lanceert AWS Healthcare Accelerator voor gelijke kansen in de gezondheidszorg

Met behulp van cloud verschillen in de gezondheidszorg aanpakken

| AWS | 2 min | 25 mei 2022 15:16
Copyright: AWS
Amazon Web Services (AWS) lanceert zijn volgende AWS Healthcare Accelerator om met behulp van de cloud verschillen in de gezondheidszorg aan te pakken.

De accelerator bouwt voort op andere inspanningen die AWS op dit gebied heeft gelanceerd, waaronder het AWS Health Equity Initiative, een driejarige wereldwijde verbintenis van $40 miljoen ter ondersteuning van innovaties op dit gebied. Zowel het Health Equity Initiative als de Healthcare Accelerator maken deel uit van AWS for Health, een aanbod van AWS-diensten en AWS Partner Network-oplossingen die zijn ontworpen om organisaties te helpen het innovatietempo te verhogen, het potentieel van gezondheidsgegevens te ontsluiten en meer gepersonaliseerde benaderingen voor therapeutische ontwikkeling en zorg te ontwikkelen.

De accelerator gaat wereldwijd tien startups ondersteunen via een technisch en zakelijk mentorschapsprogramma van vier weken. Startups met een focus op een of meer van de volgende gebieden komen in aanmerking: verbetering van de toegang tot gezondheidsdiensten, vermindering van ongelijkheden door het aanpakken van sociale gezondheidsdeterminanten, en het gebruik van gegevens om rechtvaardige en inclusieve zorgstelsels te bevorderen. Daarnaast moeten zij activiteiten in de Verenigde Staten (VS) hebben. Deelnemende startups komen in aanmerking voor:
  • Tot $ 25.000 in AWS-promotiecredits
  • Connecties met durfkapitaalbedrijven via AWS’ innovatienetwerk
  • Samenwerkingsmogelijkheden met andere AWS-zorgklanten en -partners
  • Gespecialiseerde AWS-training en begeleiding door domein- en technische materiedeskundigen
  • Begeleiding bij bedrijfsontwikkeling en fondsenwerving door AWS medewerkers en acceleratorprogramma’s
  • Go-to-market-planning
Aanmeldingen voor de AWS Healthcare Accelerator van 2022 gaan vandaag open.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.