OPPOHack 2022 lanceert in mei oproepen voor wereldwijde technische talenten

Werken aan oplossingen voor wereldwijde problemen middels nieuwe technologieën

| OPPO | 1 min | 26 mei 2022 13:23
Copyright: OPPO
In samenwerking met hackathon-expert HackHub organiseert OPPO een internationale hackathon om technologieliefhebbers en pioniers samen te brengen voor het gezamenlijk werken aan oplossingen voor wereldwijde problemen middels nieuwe technologieën. De aanmeldingen voor OPPOHack 2022 zijn vanaf nu geopend!

Vanuit OPPO’s visie op een wereld waarin de gebruiker centraal staat, gaan deelnemers tijdens de hackathon op zoek naar innovatieve oplossingen voor een optimale verbinding tussen apparaten en diensten voor gebruikers. OPPOHack 2022 biedt technologieliefhebbers niet alleen de kans om hun talent te ontdekken. OPPO heeft namelijk ook de OPPO Research Institute Innovation Accelerator gelanceerd voor tech professionals en ondernemers om innovatieve oplossingen voor te stellen op het gebied van toegankelijke technologie en digitale gezondheid.

Geïnteresseerden kunnen zich tot september zowel individueel of als groep aanmelden voor OPPOHack 2022. De eerste ronde van de internationale hackathon vindt zowel online als offline plaats waardoor iedereen kan meedoen. De live finale in oktober zal volledig online plaatsvinden. Tijdens de zomermaanden vinden ook zogeheten tech-garages plaats ter voorbereiding op het evenement.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.