NETGEAR en Lightware werken samen om bereik in de professionele AV over IP-markt te vergroten

Video over IP is inmiddels realiteit geworden

| NETGEAR | 2 min | 30 mei 2022 9:46
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, en Lightware, leverancier van audiovisuele producten, hebben de handen ineengeslagen op het gebied van AV over IP-toepassingen. De samenwerking is tot stand gekomen door het snelgroeiende landschap van AV-toepassingen, waarbij Video over IP inmiddels realiteit is geworden. Hierbij is het van belang dat netwerk- en audiovisuele producten steeds vaker hand in hand gaan.

Lightware maakt Video over IP 1Gbe- (VINX) en 10Gbe-oplossingen (UBEX) voor de audiovisuele integrator. De unieke producten van Lightware maken hoogwaardige AV over IP-transmissie en signaaluitbreiding via een standaard Ethernet-netwerk mogelijk. Hierbij biedt NETGEAR een speciale serie Pro AV-switches, de M4200 en M4300, met krachtige PoE+ en PoE++-functies die volledig afgestemd zijn op en compatible met de producten van Lightware. De samenwerking tussen NETGEAR en Lightware zorgt zo voor makkelijke en betrouwbare implementatie van AV over IP-oplossingen.

Sergio Mandos, Sales Manager Benelux bij NETGEAR, is blij met de samenwerking: “Netwerk-switches zijn inmiddels noodzakelijk geworden voor Video over IP en NETGEAR biedt hier met de M4250 AV-serie uitkomst. Door de samenwerking met Lightware heeft de integrator extra zekerheid dat de video-oplossing voldoet aan de (netwerk)eisen dankzij de directe integratie tussen de producten van Lightware en NETGEAR”. Hij vervolgt: “Samen met Lightware willen we de AV-integrator helpen met het omarmen van de IP-standaard binnen de AV-branche.”

Het enthousiasme is wederzijds, vertelt Hans Bekhof, Sales Manager bij Lightware: “NETGEAR vult onze UBEX- en VINX-productlijnen perfect aan met zijn special serie Pro AV-switches. In NETGEAR vinden wij een partner die zich als enige ook focust op de AV over IP markt en zijn producten daarvoor geschikt maakt."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.