Paskal Kelly nieuwe COO Orange Cyberdefense

Als COO zal Kelly zich volledig richten op de interne bedrijfsvoering van Orange Cyberdefense

| Orange | 2 min | 30 mei 2022 10:20
Gewaardeerd
Afbeelding: Paskal Kelly, COO Orange Cyberdefense | Copyright: Orange Cyberdefense
Paskal Kelly is de nieuwe Chief Operational Officer (COO) van cyberbeveiligingsexpert Orange Cyberdefense. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Kelly was de afgelopen jaren al voor Orange Cyberdefense werkzaam in de rol van Operational Director.

Als COO zal Kelly (45) zich volledig richten op de interne bedrijfsvoering van Orange Cyberdefense. Hij rapporteert aan Managing Director Mark Jenster, die zich door de samenwerking met de COO meer kan richten op strategisch adviseren van klanten en op zoek kan gaan naar de invulling van Orange Cyberdefense in de maatschappij. Voor Kelly’s benoeming vielen de taken van COO namelijk onder Jenster’s verantwoordelijkheden.

De aanstelling van Paskal Kelly is onder andere gedreven door de groei in complexiteit van vraagstukken bij klanten en innoverende dienstverlening. Met Kelly heeft Orange Cyberdefense voortaan één aanspreekpunt met een focus op de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening die zij levert aan haar klanten.

Mark Jenster, Managing Director bij Orange Cyberdefense: “In de samenwerking met Paskal merkte ik de afgelopen jaren zijn ambitie om de organisatie nog verder uit te bouwen. Als bedrijf bieden wij onze mensen de kans zich te ontwikkelen. Zijn benoeming geeft mij de ruimte om juist buiten de organisatie te treden, en me zonder winstoogmerk bezig te houden met de grotere maatschappelijke rol van Orange Cyberdefense, bijvoorbeeld als het gaat om de digitale veiligheid. In onze missie Europa iedere dag een stukje veiliger te maken, heeft Orange Cyberdefense niet alleen een commercieel doel, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

Nieuwe COO Paskal Kelly: “Mark en ik delen dezelfde visie over Orange Cyberdefense en de manier waarop we klanten willen adviseren. Het splitsen van Mark’s taken, en mijn focus op de planning, continuïteit en structuur van het bedrijf, leidt tot een directe kwaliteitsinjectie bij bestaande én nieuwe klanten. Met deze nieuwe bedrijfsstructuur kunnen we onze mensen en teams nog beter ontwikkelen. Dat draagt bij aan ons doel om Nederland digitaal weerbaarder te maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange
Orange is een van 's werelds toonaangevende telecommunicatiebedrijven. Orange is ook een toonaangevende leverancier van wereldwijde IT- en telecommunicatiediensten aan multinationale ondernemingen, onder de merknaam Orange Business Services. Terwijl de Groep accelereert in groeigebieden en data en AI centraal plaatst in haar innovatiemodel, zal ze een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn, aangepast aan opkomende beroepen.  
Meer over Orange
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.