Move Beyond benoemt Rob Hoefnagel tot Algemeen Directeur

In zijn nieuwe functie richt Hoefnagel zich op het verder ontwikkelen van zowel de strategische positie van Move Beyond als de innovatie binnen de interne organisatie

| Move Beyond | 3 min | 30 mei 2022 12:26
Afbeelding: Rob Hoefnagel, algemeen directeur Move Beyond | Copyright: Move Beyond
Sinds 1 maart is Rob Hoefnagel (38) aangesteld als Algemeen Directeur van het strategisch project- en interim managementbureau Move Beyond. Hiervoor was hij Business Unit Manager Business Analytics bij Axians. In zijn nieuwe functie richt Hoefnagel zich op het verder ontwikkelen van zowel de strategische positie van Move Beyond als de innovatie binnen de interne organisatie. Met de aanstelling van Hoefnagel zet Move Beyond de volgende stap in haar ambitie om de leidende partner te worden in project- en changemanagement voor zowel haar klanten als medewerkers.

Van datagedreven werken naar strategie executie

Rob Hoefnagel begon zijn carrière bij het business intelligence bedrijf Eniac in de tijd dat datagedreven werken nog in de kinderschoenen stond. In de volgende vijftien jaar vervulde hij diverse functies binnen dit vakgebied, zowel als zelfstandige als in loondienst. Zo is Hoefnagel founder van Sportence en begon hij in 2014 bij Axians. Hier heeft hij in korte tijd carrière gemaakt en was hij verantwoordelijk voor de oprichting van Axians start-up, Axians Urban Science in Amsterdam. In zijn laatste functie, Business Unit Manager Business Analytics, was hij eindverantwoordelijk voor een team van zestig man en de ontwikkeling en implementatie van Business- en Artificial Intelligence. Onder de leiding van Hoefnagel zijn er nieuwe proposities op de markt gebracht en heeft er een cultuurverandering plaatsgevonden’.

Rob Hoefnagel over zijn nieuwe aanstelling: “Met de functie Algemeen Directeur geeft Move Beyond mij de kans om mijn ambities als ondernemer maar ook als eindverantwoordelijke te realiseren. Zowel op de korte als de lange termijn staan productie-, handel- en retailbedrijven voor grote strategische veranderingen. Onze klanten hebben de ambitie om te groeien en te transformeren naast hun dagelijkse operationele uitdagingen. Waar de strategie voor de realisatie helder op papier staat, zit de uitdaging vaak in de executie. Wij zijn bij deze vraagstukken de juiste partner voor onze klanten om de strategie uit te voeren. Onze rol zien we door onze expertise dan ook alleen maar groeien, bijvoorbeeld bij IT- en supply chain programma’s. Deze unieke propositie in combinatie met de cultuur in onze organisatie, maken dat ik van Move Beyond de leidende partner bij strategische verandering wil maken.”

Arthur Verweij, voormalig Algemeen Directeur bij Move Beyond: “Ik ben ontzettend blij met Rob Hoefnagel als opvolger. Hoefnagel heeft de ervaring en kennis om onze organisatie in de komende jaren naar een volgend niveau te tillen. Hij weet waar de behoefte in de markt ligt en hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Daarnaast past Hoefnagel met zijn open en no-nonsense houding en zijn passie om impact te maken bij ons bedrijf, waar deze eigenschappen hoog in het vaandel staan. Deze combinatie maakt Rob de perfecte kandidaat om Move Beyond verder te brengen in ons doel marktleider te worden in project- en changemanagement.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Move Beyond
Bij Move Beyond hebben wij de diepe overtuiging dat een strategie alleen succesvol is als deze gedragen wordt door de hele organisatie. Dat is al sinds onze start in 2005 ons bestaansrecht. Al vele jaren helpen we organisaties vooruit door bij ieder project ‘adoptie’ als vertrekpunt te nemen. In onze beginjaren deden we dit vooral op ervaring en intuïtie, maar inmiddels hebben we onze basisfilosofie verankerd in een werkwijze waarin we project- en verandermanagement expliciet combineren.
Meer over Move Beyond
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.