Veilig van huis met de slimme verlichting van Innr

Slimme verlichting maakt het leven dus niet alleen comfortabeler, maar geeft je ook een veilig gevoel

| Innr | 3 min | 30 mei 2022 13:19
Copyright: Innr
In de afgelopen maanden werd er gemiddeld zo’n 2.000 keer per maand ingebroken in Nederlandse woningen¹. Met de zomervakantie in het vooruitzicht en het loslaten van de corona-maatregelen zal dit naar verwachting de komende maanden alleen maar verder stijgen. Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, denkt met je mee en biedt diverse oplossingen voor alledaagse situaties. Met de ‘Lampen aan, inbrekers uit’-oplossing draai je met een gerust hart de deur op slot en Innr regelt de rest. Via de Innr-app stel je eenvoudig de slimme lampen in, zodat deze automatisch aanspringen zodra het buiten begint te schemeren en uitgaan als het “bedtijd” is.

Slimme verlichting maakt het leven dus niet alleen comfortabeler, maar geeft je ook een veilig gevoel. Tijdens een vakantie, weekendje weg of gewoon een avondje buiten de deur kan het gebruik van slimme verlichting helpen om inbrekers af ​​te schrikken en je huis te beschermen tegen inbraak.

Zo werkt het

Als je de slimme lampen eenmaal gekoppeld hebt aan de Innr-app kun je de lampen koppelen aan de diverse ruimtes en de ruimtes met 1 druk op de knop bedienen. Vervolgens geef je per ruimte aan wanneer de lampen aan moeten gaan. Zo kun je de lampen in de woonkamer en de tuin aan laten gaan als het buiten gaat schemeren. Is het “bedtijd”? Dan kun je de lampen beneden laten uitschakelen en de lampen op de bad- en slaapkamer automatisch inschakelen. Hiermee komt het nog geloofwaardiger over dat er gewoon iemand thuis is en houd je de inbrekers buiten de deur. Simpel toch?

Gemak dient de mens

Innr denkt met je mee en snapt dus ook dat er soms weinig tijd is om alles nog snel in te stellen voordat de vakantie begint. Gebruik dan de ‘vakantie’-stand die beschikbaar is in de Innr-app. Hiermee gaan de lampen automatisch aan en uit zonder dat je zelf iets in hoeft te stellen. Wil je dit toch zelf instellen en zelf de timers toevoegen? Dat kan natuurlijk ook gewoon in de app als je onderweg bent, hiervoor hoef je niet thuis te zijn.

Bewust met energieverbruik

De lampen aanzetten als je niet thuis bent klinkt als een dure grap, maar de LED lampen van Innr zijn tot wel 80% zuiniger dan traditionele lampen. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar is de eerste stap naar bewuster omgaan met energie gezet. Door de lampen te dimmen kun je nóg meer besparen. Als je de LED lamp van Innr dimt van 100% naar 50%, verbruikt de lamp nog maar 25% van de energie. Een aparte dimmer is niet nodig, dit regel je eenvoudig draadloos in de gratis Innr-app. Dat wordt dus 100% buitenshuis genieten.

Slimme verlichting in alle soorten en maten

De lampen van Innr zijn eenvoudig in bestaande armaturen te draaien, zoals lampen met een E14 fitting, E27 fitting of GU10 spotjes. Maar je kunt ook kiezen voor een nieuw armatuur, bijvoorbeeld de slimme plafondlamp, inbouwspotjes, kastverlichting of de kleurrijke flexibele lichtstrip.
Inbrekers staan niet graag in de spotlights, dus met een paar slimme buitenlampen zorg je voor een nog betere bescherming van je huis. Plaats bijvoorbeeld de Smart Globes, Flex Light, Smart Pedestals of Smart Spots in de voor- en achtertuin, langs paden, in de buurt van je garage of boven de veranda, zo geef je inbrekers geen kans.

Aansturing via app

De verlichting van Innr dient gekoppeld te worden aan een bridge, zodat je de verlichting kan schakelen, dimmen of van kleur kunt veranderen. De lampen werken uiteraard met de bridge van Innr, maar ook met die van Philips Hue* en Samsung SmartThings. Met een Amazon Echo 4e gen, Studio of Show 10 heb je geen aparte bridge nodig. Met de app kun je thuis, onderweg of op de vakantiebestemming de verlichting in- of uitschakelen.
  1. Werkt niet met Apple HomeKit en de Hue Entertainmentfunctionaliteit (Sync).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.