Tell James toont Speech-to-Text-oplossing tijdens Zorg&ICT

Jongste bedrijf van de beursvloer klaar om administratieve druk in zorg te verlichten

| Tell James | 2 min | 30 mei 2022 13:31
Copyright: Tell James
Tell James, leverancier van software-oplossingen voor spraakgestuurd rapporteren, toont zijn nieuwe, maar bewezen oplossing aan het grote publiek tijdens Zorg & ICT, dat plaatsvindt van 14 – 16 juni. De oplossing die Tell James in de markt zet, is gebaseerd op innovatieve spraaktechnologie die met behulp van een zelflerend domeinspecifiek woordenboek voor de zorg- en welzijnsbranche is geoptimaliseerd. Tijdens Zorg&ICT verzorgt Tell James een compleet aanbod om iedere betrokkene bij de implementatie van zorginnovaties in zorg en welzijn van de meest recente informatie te kunnen voorzien. Zo kunnen bezoekers zelf ervaren welke tijdsbesparing zij kunnen realiseren door rapportages in te spreken in plaats van te typen. Bovendien kunnen belangstellenden in contact komen met en hun vragen stellen aan de oprichter van Spraaklab, die de onderliggende technologie heeft ontwikkeld.

Leveranciersonafhankelijke oplossing

Het doel van Tell James is met behulp van spraaksoftware de administratieve druk binnen de zorg te verminderen. De oplossing is geschikt voor zowel intra- als extramuraal gebruik. Door spraakgestuurd te rapporteren kunnen zorgmedewerkers vanaf iedere gewenste locatie minstens drie keer sneller kwalitatief betere rapportages maken. Tell James zet spraak namelijk direct om naar tekst; de software doet dat zonder tussentijds data op te slaan, waardoor de oplossing voldoet aan alle AVG-vereisten.

Tell James is als API voor ontwikkelaars van software in Zorg en Welzijn beschikbaar en als module binnen de ZorgApp van CareConnections. Spraakgestuurd rapporteren van Tell James is een leveranciersonafhankelijke oplossing die middels plug-and-play kan worden toegevoegd aan ieder bestaand systeem. De oplossing heeft bovendien al bij een lage adoptiegraad een zeer korte terugverdientijd.

Tell James het jongste bedrijf op Zorg&ICT

Tell James presenteert zich tijdens Zorg&ICT, waar bezoekers zelf kunnen ervaren wat spraakgestuurd rapporteren oplevert qua gemak en tijdswinst.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tell James
Tell James is de nieuwe aanbieder van spraakgestuurd rapporteren in Zorg en Welzijn. James zet gesproken rapportages direct om naar tekst: terwijl de zorgprofessional praat verschijnt de tekst in het dossier. Rapportages typen aan het einde van de werkdag is  verleden tijd, iedereen kan op elke gewenste locatie en op elk moment van de werkdag de rapportages inspreken. Onderweg of zelfs samen met de cliënt. Dit levert je al snel een tijdsbesparing op van 40% ten opzichte van geschreven rapportages. 
Meer over Tell James
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.