Schneider Electric wint "Water Technology Company of the Year" tijdens de Global Water Awards 2022

Onderscheiding erkent het leiderschap van Schneider Electric in de water-, afvalwater- en ontziltingssectoren

| Schneider Electric | 2 min | 30 mei 2022 14:09
Copyright: Schneider Electric
Schneider Electric, de leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, is uitgeroepen tot 'Water Technology Company of the Year' tijdens de Global Water Awards 2022. De prijs erkent Schneider Electric's leiderschap op het gebied van duurzaamheid en digitale transformatie binnen de water-, afvalwater- en ontziltingssectoren, en hun technologieën die klanten helpen te voldoen aan de vraag naar veerkrachtige, efficiënte en duurzame activiteiten.

Uitmuntende bijdrage aan digitalisering en efficiëntie

De categorie 'Water Technology Company of the Year' wordt toegekend aan het bedrijf dat de meest significante bijdrage heeft geleverd op het gebied van water en digitale technologie. Schneider Electric werd in deze categorie onderscheiden voor zijn baanbrekende werk met EcoStruxure™ Automation Expert. Daar waar klassieke PLC software hardware georiënteerd is, staat bij EcoStruxure Automation Expert de applicatie centraal. Het is 's werelds eerste softwaregerichte industriële automatiseringssysteem dat toelaat om platform-onafhankelijk te engineeren. Het is een doorbraak in het streven naar duurzaamheid voor water- en afvalwaterinstallaties.

Schneider Electric kreeg ook erkenning voor aanvullende capaciteiten, waaronder zijn joint venture met Suez om de complementaire expertise van beide bedrijven te benutten voor de gezamenlijke ontwikkeling van innovatieve digitale oplossingen voor de complete “Smart” watercyclus. Via deze joint venture voegde Schneider Electric AQUADVANCED®-software toe aan zijn smart water-portfolio. Onderdeel van de erkenning was ook de inzet van AVEVA's Unified Operations Center for Water - de overkoepelende Centrale visualisatie met high-level perspectief op basis van geconsolideerde gegevens, data in context en beslissingsondersteunend. Waterbedrijven zijn hierdoor in staat om hun activiteiten bedrijfsbreed verder te optimaliseren.

Schneider Electric blijft de automatiseringsmarkt voor de waterindustrie op zijn kop zetten, wat ertoe heeft geleid dat Royal HaskoningDHV Schneider Electric heeft aangewezen als wereldwijde voorkeursleverancier voor haar Nereda®-oplossing voor afvalwaterbehandeling. In deze oplossing combineert Schneider Electric de mogelijkheden van EcoStruxure Automation Expert met de Nereda-technologie om de volgende generatie van Nereda-procesbesturing te ontwikkelen. Dit besturingssysteem verbetert de procesefficiëntie van de installatie en biedt klanten die werken met afvalwater de mogelijkheid van volledig levenscyclusbeheer, foutloze integratie van IT/OT-diensten en verbeterde systeemdiagnostiek voor hun automatiseringssystemen.

Tijdens de prijsuitreiking werden de grootste successen van de industrie van het afgelopen jaar gevierd en werden verschillende initiatieven en bedrijven in de water-, afvalwater- en ontziltingssectoren erkend die de industrie vooruit helpen door verbeterde operationele prestaties, innovatieve technologie en duurzame financiële modellen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On. Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.
 
Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.
Meer over Schneider Electric
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.