ESET is uitgeroepen tot ‘Overall Leader’ in KuppingerCole’s Endpoint Protection, Detection and Response Capabilities rapport

ESET ook als Technology Leader op de Product en Innovation Leadership ranglijst

| ESET | 2 min | 30 mei 2022 17:26
Afbeelding: Protect & Inspect - Detection view root cause screenshot | Copyright: ESET
ESET, een wereldwijde leider op het gebied van digital security, is uitgeroepen tot een ‘’Overall Leader’’ in het KuppingerCole Leadership Compass Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR) 2022 report. ESET werd dankzij haar EPDR oplossingen door KuppingerCole erkend als ‘leader’ in alle categorieën (Product Leadership, Innovation Leadership en Market Leadership). Op basis van een gecombineerde rating van de ranglijsten omtrent Market- en Product Leadership analyseerde KuppingerCole alle deelnemende leveranciers, waarbij ESET erkend werd als ‘Market Champion’. Bovendien, kwam ESET als Technology Leader naar voren op de Product en Innovation Leadership ranglijst.

KuppingerCole, een internationale en onafhankelijke analistenorganisatie, helpt IT-organisaties door vooraanstaande leveranciers in de markt te definiëren. Het KuppingerCole Leadership Compass EPDR 2022 rapport geeft een specifiek overzicht van de EPDR-oplossingen van de leveranciers. Het rapport behandelt de trends die dit segment beïnvloeden en de essentiële capaciteiten die vereist zijn voor EPDR-oplossingen. Daarnaast worden er beoordelingen gegeven over hoe goed de oplossingen aan verwachtingen voldoen.

ESET Inspect, de basis van ESETs uitgebreide detective- en responsmogelijkheden (XDR) werkt samen met ESET PROTECT om een complete beveiligingsoplossing te bieden die geoptimaliseerd is voor het gebruiksgemak van de klant. Bovendien toont de nieuwste MITRE Engenuity ATT&CK® Evaluations for Enterprise aan dat ESET Inspect in staat is om organisaties uitstekend inzicht en context te bieden in alle stadia van aanvallen. ESET Inspect is een geavanceerde tool met geavanceerde threat hunting en incident response mogelijkheden. Samen met ESET PROTECT biedt het een diep netwerk overzicht, cloud-gebaseerde verdediging tegen bedreigingen, en meer. In het algemeen wordt ESET voortdurend genoemd als een topspeler en leider in de sector dankzij haar evenwichtige bescherming, opsporing en reactie beveiligingsaanbod.

"We zijn vereerd om erkend te worden als Leader in alle categorieën van KuppingerCole’s rapport. Bij ESET geloven we in een hoogwaardige benadering van onze technologieën, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten voor een geoptimaliseerde en complete beveiligingsoplossing," aldus Ignacio Sbampato, chief business officer bij ESET. "Sinds onze oprichting zijn we een pionier geweest in het ontwikkelen van onze machine learning-mogelijkheden om de zwaarste digitale beveiligingsuitdagingen van vandaag te bestrijden. Deze erkenning is een bewijs van onze niet aflatende drang naar vooruitstrevende en innovatieve oplossingen voor onze klanten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ESET
ESET begon zijn leven als een pionier op het gebied van antivirusbescherming en creëerde bekroonde software voor het detecteren van bedreigingen. Nu is het doel van ESET om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de adembenemende mogelijkheden die technologie biedt. Tegenwoordig stellen onze beveiligingsoplossingen bedrijven en consumenten in staat om het meeste uit de digitale wereld te halen.
Meer over ESET
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.