Uitbreiding van onze dienstverlening: No Code Development

| The DOC | 2 min | 7 november 2019 21:04
Afbeelding: No-Code by The DOC, powered by WEM
The DOC breidt haar dienstverlening uit met het innovatieve no-code development platform WEM Modeler van het Amsterdamse bedrijf ZoomBIM

No-Code by The DOC, powered by WEM

WEM is een No-Code applicatie-ontwikkelplatform waarmee maatwerkapplicaties gemodelleerd kunnen worden zonder dat hiervoor enige programmeerkennis benodigd is. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat binnen WEM een vertaalslag wordt gemaakt van flowcharts en drag & drop interactieschermen naar een volledig functionerende webapplicatie. Zo kunnen businessprocessen (flowcharts) in een mum van tijd geautomatiseerd worden. De kracht van WEM is dat het minimaal vereiste niveau van ontwikkelexpertise de mogelijkheden van applicatieontwikkeling en integraties niet beperkt.

Kortom: een lage instapdrempel, maar voldoende diepgang om businessprocessen te automatiseren te integreren met externe systemen en dit alles binnen een consistente, moderne en responsieve look & feel.

Wat voor applicaties kan ik bouwen met No-Code?

 • Applicaties voor de backoffice: verbeteren van de interne bedrijfsprocessen binnen een organisatie.
 • Portalen en webapplicaties: dit zijn applicaties die direct op de klant (bestelportalen, klantportalen etc.) zijn gericht en een brug slaan tussen de back- en frontoffice.
 • Vervangen van legacy software: modelleer corebusiness applicaties in een mum van tijd toegespitst op specifieke bedrijfsprocessen. Precies de software die je nodig hebt. Niet meer, niet minder.
 • Data ontsluiten van meerdere bronsystemen: Ontwikkel innovatieve dashboards en toon informatie van meerdere bronsystemen middels de ruime integratiemogelijkheden beschikbaar binnen het platform.
 • Mobiele applicaties: No-Code is een goede en snelle manier om webapplicaties te bouwen die zowel offline als online gebruikt kunnen worden op mobiele apparaten.

Wat zijn de voordelen van No-Code?

 • Snellere time-to-market: het ontwikkelen van applicaties gaat met No-Code ongeveer 8 keer sneller dan met traditionele programmeertechnieken. Dit betekent lagere ontwikkelkosten en meer ruimte voor innovatie.
 • Ontwikkel software zonder programmeurs: Het modelleren van de maatwerkapplicaties wordt verricht door onze business consultants. Zij kunnen zowel de bedrijfsprocessen analyseren alsmede de applicaties modelleren.
 • Ruime integratiemogelijkheden: integratie met andere systemen is eenvoudig te realiseren middels onder andere OData, REST of SOAP.
 • Meer engagement bij betrokken partijen: door de snelheid van het platform kunnen werkende functies binnen enkele dagen worden opgeleverd waardoor je een hogere betrokkenheid creëert bij alle partijen.
 • Minder schaduw IT: door gebruik te maken van een No-Code platform kun je het gebruik van IT-oplossingen vanaf de ontwikkelfase beter monitoren binnen een gecontroleerde omgeving.

Hoe nu verder?

Ben je net zo blown away als wij? Wil je nog meer weten over de mogelijkheden van No-Code? Neem dan contact op met één van onze business development managers voor het plannen van een demo op locatie:
 • Stan Wolters +31624710777
 • Stef van Houtert +31628568787

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The DOC
‘All about where IT makes sense’. Daarmee vang je The DOC in één zin. Wij hebben een neus voor het zoeken naar en vinden van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen. The DOC zet daarin de toon. We durven keuzes te maken. We investeren in specifieke technologieën en marktsegmenten. Omdat we voorop willen lopen. Omdat we voor u die betrouwbare speler in de operationele continuïteit en beschikbaarheid van applicaties en IT-infrastructuur willen zijn. Innovatie. Betrouwbaarheid. Het zijn belangrijke woorden. Daarom kiezen onze klanten voor The DOC. Zij weten namelijk dat die keuze ook betekent dat ze zullen samenwerken met pragmatische specialisten die binnen een uitgebalanceerd team opereren. Dat resulteert in een lange lijst met prachtreferenties. En daar zijn we trots op.
Meer over The DOC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.