Bizzomate opent nieuwe vestiging in Duitsland

Opening Duitse vestiging voor Bizzomate eerste stap naar het buitenland

| Bizzomate | 2 min | 31 mei 2022 10:16
Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, heeft een vestiging in Aken geopend. Na vestigingen in Valkenburg, Dordrecht en Amsterdam betekent de opening van de Duitse vestiging voor Bizzomate de eerste stap naar het buitenland.

Marc Gelissen, oprichter en CEO van Bizzomate vertelt hoe de keuze tot stand is gekomen: “We zien dat de vraag naar low-code in Europa stijgt. In Nederland zijn we daarin voorlopers, en nu neemt ook de interesse in Duitsland sterk toe. De overname van Mendix door Siemens heeft daarbij een grote rol gespeeld, omdat low-code daarmee wordt omarmd door een van oorsprong Duitse multinational. Dit opent veel deuren bij bedrijven in ons buurland. Bij het bepalen van onze strategie voor de toekomst bleek uitbreiding naar Duitsland voor ons dan ook de logische volgende stap, gezien onze tien jaar ervaring op het gebied van low-code.”

Bizzomate richt zich in eerste instantie op bedrijven uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Gelissen: “De economie van Noordrijn-Westfalen is net zo groot als die van Nederland en er zijn veel ‘hidden champions’ actief. Deze niche bedrijven groeien sterk, zijn internationaal georiënteerd en veelal Europees of wereldwijd marktleider in hun segment. Ook deze bedrijven moeten de volgende stap zetten met het optimaliseren van hun IT-infrastructuur, en daar ligt onze expertise.”

Door zich te vestigen in het centrum van Aken hoopt Bizzomate IT-talent van de hoog aangeschreven technische universiteit RWTH aan te trekken. Daarnaast zijn er vele spin-offs in de regio ontstaan vanuit de onderzoeksfunctie van de universiteit, welke nu toe zijn aan het digitaliseren van hun business. Gelissen: “Als je daarbij nog bedenkt dat je vanuit onze locatie in Valkenburg met een half uur in Aken bent is de keuze gemakkelijk gemaakt. Zo kunnen collega’s uit die vestiging ook eens een project in Duitsland uitvoeren en andersom. Het is ons doel om nog steeds één Bizzomate-team te vormen, ongeacht de landsgrenzen. We gaan daarom voor gestage groei, zo zorgen we voor continuïteit met behoud van ons hoge kennisniveau, onze goede klantrelaties en onze cultuur.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bizzomate
Succesvolle IT-projecten zijn essentieel om te concurreren of om zaken te winnen. Veel projecten duren echter te lang, hebben geen budget meer of leveren niet de waarde die ze zouden moeten opleveren. Traditioneel was het grootste knelpunt het gebrek aan begrip tussen Business en IT. Daarom heeft het proces bruggenbouwers nodig die een betere samenwerking mogelijk maken, vaststaande denkpatronen uitdagen en het ontwikkelingsproces verbeteren. Er is een manier om business en IT elkaar te laten vinden en een effectieve, efficiënte en betere manier van werken te creëren. Door het beste van low-code-ontwikkeling te gebruiken en beproefde ontwerpmethodologieën toe te passen, streven we ernaar om verder te gaan dan agile softwareontwikkeling, om agile bedrijven op te bouwen.

Bizzomate helpt haar klanten bij de ontwikkeling en levering van hoogwaardige digitale transformatieprojecten en het bieden van een prettige, maar uitdagende werkomgeving voor onze teamleden. En bovendien door ambitieuze groeidoelstellingen vast te stellen en te halen, zonder te vergeten dat het leven meer inhoudt dan geld verdienen.
Meer over Bizzomate
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.