IGEL stelt organisaties in staat om het IGEL OS op laptops van LG en Lenovo uit te proberen

Promotionele campagne laat zien hoe IGEL bijdraagt aan krachtiger endpointbeveiliging, vereenvoudigd apparaatbeheer en een even boeiende en productieve gebruikservaring

| IGEL | 3 min | 31 mei 2022 10:22
Copyright: IGEL
IGEL, de aanbieder van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkplek, gaat vandaag van start met zijn nieuwe wereldwijde promotionele campagne “Why Compromise.” In het kader hiervan biedt IGEL gekwalificeerde deelnemers een laptop (een LG Gram of Lenovo ThinkPad L14) aan waarop het IGEL OS kant-en-klaar is geïnstalleerd en geïntegreerd met het Digital Employee Experience Management-platform van ControlUp. Op die manier kunnen zij zelf ervaren hoe IGEL een einde maakt aan de beveiligingsrisico’s en kosten die gepaard gaan met het beheer van endpoints wanneer zij digitale workspaces aan hun mobiele medewerkers aanbieden.

“Met het IGEL OS hoeven organisaties geen concessies meer te doen aan de IT-beveiliging, het beheer of de gebruikservaring van mobiele en thuiswerkers”, zegt Simon Townsend, de chief marketing officer van IGEL. “Het IGEL OS is gecertificeerd voor gebruik op een breed scala aan endpoints en tilt de end user computing-ervaring naar nieuwe hoogten. Met deze campagne willen we laten zien hoe simpel, intelligent en veilig mobiele endpoints kunnen zijn als daar het IGEL OS op draait.”

De campagne “Why Compromise” biedt organisaties de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het IGEL OS werkt en hoe het voordelen biedt als:
  • Verbeterde endpointbeveiliging. Het modulaire, read-only IGEL OS verkleint met zijn unieke ‘chain of trust’ het aanvalsoppervlak en biedt organisaties gemoedsrust in de wetenschap dat hun endpoints tegen ransomware zijn beschermd.
  • Vereenvoudigd beheer van endpoints. IGEL OS maakt een einde aan de noodzaak van de constante en tijdrovende processen rond Windows-updates en patches en zorgt voor een drastische reductie van de tijd die nodig is voor het beheer van endpoints.
  • Een verbeterde eindgebruikerservaring. Het gestroomlijnde en efficiënte IGEL OS biedt ondersteuning voor digitale workspaces op basis van Citrix, VMware en Microsoft AVD die gebruikmaken van rijke multimedia en unified communications. Werknemers kunnen op die manier vanaf dag één samenwerken en productief zijn.
Voor de campagne worden voor het IGEL OS gecertificeerde LG gram- of Lenovo ThinkPad L14-laptops beschikbaar gesteld.
  • De LG gram is een uiterst lichte laptop met een beeldscherm van 14 inch, een 11th Gen Intel® Core™ i3-processor en een batterij met een lange werkduur. Het systeem is daarnaast voorzien van een ingebouwde HD-webcam, speakers en Thunderbolt™ 4.
  • De Lenovo ThinkPad L14 is een voor militair gebruik geteste en goedgekeurde laptop met uiterst geavanceerde WiFi 6-connectiviteit, de mogelijkheid om met één druk op een knop te bellen en een batterij die een hele dag meegaat. De zakelijke laptop heeft een beeldscherm van 14 inch en wordt van kracht voorzien door een AMD Ryzen™-processor. Het systeem biedt 8 GB aan RAM-geheugen in combinatie met geavanceerde hardware- en softwarefuncties.
Alle promotionele laptops die in het kader van de “Why Compromise”-campagne worden verstrekt zijn kant-en-klaar geconfigureerd voor ControlUp Real-Time DX en Edge DX. Deze oplossingen bieden organisaties uitgebreid real-time overzicht op hun complete end user computing-infrastructuur. Het unieke van ControlUp is dat IT-afdelingen mobiele en thuiswerkers hiermee de mogelijkheid kunnen bieden om de kwaliteit van draadloze verbindingen en prestaties van hun internetprovider te raadplegen. ControlUp biedt daarnaast real-time probleemoplossing om het aantal telefoontjes naar de helpdesk te reduceren en de duur daarvan te verkorten.

Geïnteresseerden kunnen er ook de voorkeur aan geven om het IGEL OS uit te proberen op een endpoint van hun keuze door gebruik te maken van de IGEL UD Pocket of UD Pocket2. Met deze plug & play kan elk x86-64-apparaat worden opgestart, en ze kunnen in combinatie met een bestaand besturingssysteem gebruikt. Deze USB-apparaten maken het mogelijk om endpoints te verbinden met alle mogelijke in de cloud gehoste workspaces, zoals Office 365, Azure Virtual Desktop en Windows 365, Citrix, VMware, en Amazon Web Services.

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor deelname aan de “Why Compromise”-campagne en een laptop van LG of Lenovo met het IGEL OS claimen. Voer hiertoe de code IGELWire in, vul het formulier in en voer een demosessie uit met de hulp van een vertegenwoordiger van IGEL.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IGEL
De manier waarop de wereld werkt, verandert. Bedrijven zijn op zoek naar digitale tools die hun succes zullen versterken. Nooit zijn onze oplossingen relevanter of nodig geweest dan op dit moment. We zijn een cruciale oplossing voor tienduizenden bedrijven. Ons besturingssysteem verbindt het eindpunt met de cloud voor miljoenen apparaten die worden gebruikt door bedrijven in de gezondheidszorg, de detailhandel, het bankwezen, de productie, het onderwijs, de overheid en daarbuiten.
Meer over IGEL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.