Rubrik benoemt Michael Mestrovich tot CISO

Hij biedt ongeëvenaarde expertise wat betreft cyberbeveiliging en cyberbeleid om Rubrik’s missie en visie te ondersteunen

| Rubrik | 1 min | 1 juni 2022 16:11
Afbeelding: Michael Mestrovich, CISO bij Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, benoemt Michael Mestrovich tot Chief Information Security Officer (CISO). De voormalige CISO van de Amerikaanse CIA leidt de organisatorische inzet op het gebied van databeveiliging. Hij biedt ongeëvenaarde expertise wat betreft cyberbeveiliging en cyberbeleid om Rubrik’s missie en visie te ondersteunen.

"We hebben een van 's werelds meest prominente beveiligingsexperts aan ons leiderschapsteam toegevoegd", zegt Bipul Sinha, CEO en mede-oprichter van Rubrik. “We vinden het essentieel om expertise uit zowel de private als de publieke sector te combineren zodat bedrijven en overheden een kans maken tegen cybercriminelen. Michael's begrip van het veranderende cyberlandschap en zijn uitzonderlijke leiderschapservaring zullen van het grootste belang zijn voor onze klanten, en voor particuliere bedrijven die zich voorbereiden op onvermijdelijke cyberaanvallen."

Mestrovich voegt zich bij Rubrik met meer dan twintig jaar leiderschap op het gebied van IT en beveiliging, meest recentelijk als CISO voor de CIA. "Met toegenomen kwetsbaarheden in bestaande infrastructuur en legacy-beveiligingsoplossingen, zijn de meest kritieke activa van organisaties – data – kwetsbaarder dan ooit", aldus Mestrovich. “Ik heb besloten om terug te keren naar de particuliere sector om samen te werken met een bedrijf dat baanbrekend werk verricht op het gebied van cyberbeveiliging: databeveiliging."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.