Orange Business Services onthult Service Manage-Watch

Om toezicht te houden op de prestaties van IT-diensten van ondernemingen

| Orange Business Services | 3 min | 1 juni 2022 16:31
Copyright: Orange Business Services
Maakt gebruik van AIOps voor optimale netwerk- en app-prestaties, met speciale aandacht voor belangrijke locaties of kritieke bedrijfsperioden

Vereenvoudigt end-to-end monitoring van wereldwijde infrastructuur

Orange Business Services zet een stap vooruit in IT-prestatiemonitoring met de lancering van Service Manage-Watch, een wereldwijde monitoroplossing voor netwerk- en toepassingsdiensten voor zowel door Orange geleverde diensten als diensten van derden. Het is ontworpen ervoor te zorgen dat connectiviteit, beveiliging, applicaties, apparatuur en gebruikerservaring allemaal optimaal presteren om te voldoen aan de zakelijke behoeften van klanten.

Bedrijfsinformatiesystemen zijn afhankelijk van een groot aantal onderling verbonden diensten van verschillende leveranciers. Het meten van de prestaties van deze IT-diensten is van cruciaal belang om de dagelijkse activiteiten soepel te laten verlopen. Het monitoren en meten wordt echter steeds complexer naarmate de IT-diensten zich uitbreiden, wat kan resulteren in een gebrek aan globaal inzicht om de hoofdoorzaken van problemen of terugkerende storingen te identificeren, onvermogen om te anticiperen op incidenten, en slecht waarschuwingsbeheer. Traditionele monitoringtools hebben een silobenadering op basis van één tool per service, wat ontoereikend blijkt voor de gedistribueerde infrastructuur van vandaag.

Service Manage-Watch onderscheidt zich van andere producten op de markt door end-to-end, real-time zichtbaarheid te bieden via een enkel dashboard. Bovendien wordt de dienst ondersteund door een team van toegewijde experts bij Orange Business Services om de correlatieregels te verfijnen en nauw samen te werken met service-desk-agents voor geavanceerde probleemoplossing, die aangepast zijn aan de specifieke vereisten van de klant. Dit verbetert het wereldwijde toezicht op IT-prestaties. Metrische gegevens van monitoringtools worden verzameld in het Orange Data Lake en samengevoegd voor analyse met behulp van Artificial Intelligence (AI) om proactieve en voorspellende waarschuwingen te genereren.

Service Manage-Watch omvat het volledige IT-ecosysteem van de onderneming. Het werkt onafhankelijk van bestaande leveranciers en servicedesks en is gekoppeld aan monitoringtools die al zijn geïmplementeerd en IT-servicemanagementsoftware (ITSM) die de levering en levenscyclus van IT-diensten beheert. Het dekt het volledige Orange-portfolio en kan bovendien elke monitoringtool van de klant integreren. Bovendien kunnen de consultancy teams van Orange Business Services klanten verder ondersteunen in hun AIOps-traject.

"Service Manage-Watch voegt authentieke voorspellende AI-kracht toe aan het prestatie monitoring portfolio van Orange. De bewezen adviesmogelijkheden van Orange zullen bedrijven helpen ervoor te zorgen dat ze het beste halen uit de mogelijkheden van Service Manage-Watch. Deze lancering versterkt de positie van Orange als onafhankelijke aanbieder voor Cloud toegang en geeft het bedrijf een onderscheidende positie ten opzichte van hyperscalers," zegt Gary Barton, Principal Analyst, Enterprise Technology en Services, GlobalData.

"Als telecom-onderneming en integrator leveren wij de interface en beheren wij de diensten, dus wij begrijpen hoe belangrijk prestaties kunnen zijn om een bedrijf van louter functionerend naar uitmuntend te brengen als het gaat om het ondersteunen van zakelijke initiatieven. Service Manage-Watch is een gamechanger voor ondernemingen die gericht zijn op optimale prestaties, het garanderen van de beschikbaarheid van applicaties en netwerken, terwijl de besluitvorming wordt verbeterd om de productiviteit en gebruikerstevredenheid te verhogen. Het is een belangrijke troef voor onze MSI-aanpak (Multi-sourcing Service Integration)," verklaart Daniel Bigagli, Vice President Enterprise Services bij Orange Business Services.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.