Bridgestone introduceert Fleetcare, een geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer

Geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer stelt ondernemingen met een wagenpark in staat om hun bedrijfsprestaties snel op te voeren

| Webfleet Solutions | 4 min | 2 juni 2022 9:55
Copyright: Webfleet Solutions
  • Fleetcare van Bridgestone EMIA biedt bedrijven een integrale oplossing voor banden- en wagenparkbeheer die de efficiëntie verhoogt en de operationele kosten verlaagt.
  • Fleetcare combineert hoogwaardige banden en oplossingen voor bandenbeheer van Bridgestone met Webfleet, de nummer één oplossing voor wagenparkbeheer van Europa.
  • Fleetcare gebruikt bewezen technologieën die aanpasbaar zijn aan de unieke behoeften van elk wagenpark en die naleving van de richtlijnen waarborgt voor optimale veiligheid en duurzame wagenparken.
Bridgestone, wereldwijd leider in banden en oplossingen voor duurzame mobiliteit, introduceert vandaag Fleetcare. Deze geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer stelt ondernemingen met een wagenpark in staat om hun bedrijfsprestaties snel op te voeren.

Fleetcare bouwt voort op de Total Tyre Care-oplossing van Bridgestone en combineert de beste banden en oplossingen voor bandenbeheer met Webfleet, de nummer één telematicaoplossing van Europa voor wagenparkbeheer. Dit biedt wagenparkbeheerders de mogelijkheid om hun totale eigendomskosten te reduceren met een integrale oplossing van één mobiliteitspartner.

Ontwikkeld voor de unieke behoeften rond wagenparken

Om toekomstbestendig te zijn, moeten wagenparkbeheerders zich bezighouden met optimale efficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid. Bridgestone ontwikkelt zijn aanbod van oplossingen in snel tempo om tegemoet te komen aan deze eisen en waarde te creëren voor zijn klanten en de samenleving.

De nieuwe geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer van Bridgestone biedt organisaties met wagenparken tal van voordelen, zoals lagere totale eigendomskosten, optimale klantentevredenheid, tijdsbesparing, overeenstemming met de wet- en regelgeving en verbeterde duurzaamheid en veiligheid.

Fleetcare biedt daarnaast unieke zakelijke voordelen op basis van IoT en datagestuurde inzichten en diensten. De oplossing is ontwikkeld voor beheerders van zakelijke wagenparken die op zoek zijn naar een modulaire totaaloplossing die kostenbeheersing en automatisering naar hun dagelijkse werkzaamheden brengt en hun besluitvorming verbetert.

Fleetcare is per direct verkrijgbaar en zorgt voor een revolutie binnen de markt voor wagenparken door mogelijkheden voor zowel bandenbeheer als wagenparkbeheer van één leverancier aan te bieden in combinatie met verbonden data en geïntegreerde rapportage. Bedrijven kunnen al deze functionaliteiten afnemen op basis van één overeenkomst. Door gebruik te maken van gecombineerde banden- en voertuigdata kan Fleetcare slimmere oplossingen voor voorspellend onderhoud aanbieden. Dit draagt bij aan optimale prestaties en verbeterd gebruiksgemak.

Inspringen op de veranderende behoeften van klanten

Mark Tejedor, vice president Commercial Replacement & OE bij Bridgestone EMIA: “Kostenefficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid zijn op dit moment de drie belangrijkste prioriteiten voor wagenparkbeheerders. Voor bedrijven die met een groot aantal dienstverleners werken is het een hele uitdaging om op al deze punten voor maximaal resultaat te zorgen. We begrijpen dat dit een belangrijk pijnpunt is voor wagenparkbeheerders. Dat is de reden waarom we Total Tyre Care hebben doorontwikkeld tot Fleetcare, een geïntegreerde oplossing die tegemoetkomt aan alle behoeften op het gebied van banden- en wagenparkbeheer.

“Met Fleetcare introduceren we een unieke en modulaire oplossing die voorziet in tal van belangrijke zakelijke behoeften, van kostenbesparingen en compliance tot veiligheid en duurzaamheid. Fleetcare zal onze klanten met wagenparken aan snellere resultaten helpen dankzij de synergie tussen onze in de praktijk bewezen oplossingen voor bandenbeheer en wagenparkbeheer. Deze productintroductie is nog maar het begin. Er staan nog veel meer veelbelovende innovaties op stapel.”

De introductie van deze nieuwe oplossing sluit aan op de Bridgestone E8 Commitment. Dit is een reeks van acht doelstellingen die als leidraad dient voor het management van Bridgestone en het winnen van het vertrouwen van toekomstige generaties. Elk van deze acht doelstellingen houdt verband met een voor Bridgestone typerende waarde die met de letter ‘E’ begint (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment). Bridgestone hanteert deze doelstellingen om samen met zijn werknemers, maatschappelijke instellingen, partners en klanten aan een duurzame samenleving te bouwen. De nieuwe oplossing Fleetcare voldoet aan de volgende doelstellingen: “Ecology: Toewijding aan de ontwikkeling van duurzame bandentechnologie en oplossingen die het milieu behouden voor toekomstige generaties”, “Efficiency: Toewijding aan het optimaliseren van de productiviteit met innovatieve mobiliteitsoplossingen”, “Economy: Toewijding aan het maximaliseren van de economische waarde van mobiliteit en bedrijfsactiviteiten”, “Energy: Toewijding aan de realisatie van een samenleving waarin sprake is van CO2-neutrale mobiliteit”, “Extension: Toewijding aan ononderbroken mobiliteit en innovaties die mensen en de wereld vooruit helpen” en “Ease: Toewijding aan mobiliteit die zich kenmerkt door comfort en gemoedsrust”.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Webfleet Solutions
Webfleet Solutions is een van ’s werelds grootse aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. WEBFLEET, het paradepaardje onder zijn Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen, wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt voor het verbeteren van de voertuigprestaties, het besparen van brandstof, het ondersteunen van chauffeurs en het verhogen van de efficiëntie van het wagenpark. Webfleet Solutions biedt daarnaast diensten aan voor verzekeraars, leasebedrijven, auto-importeurs en dienstverleners die voorzien in de behoeften van zowel consumenten als zakelijke klanten.
Meer over Webfleet Solutions
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.