Ctac neemt Technology2Enjoy over

Overname past naadloos in de strategie van Ctac om klanten te ondersteunen bij hun digital transformatie

| Ctac | 2 min | 2 juni 2022 10:15
Copyright: Ctac
Business & Cloud Integrator Ctac N.V. heeft overeenstemming bereikt over de acquisitie van alle aandelen in Technology2Enjoy B.V. (T2E). T2E levert ICT-consultancydiensten voor de toepassing, implementatie en integratie van SAP (Business ByDesign en S/4HANA), Oracle Peoplesoft en Oracle Cloud software. T2E is met name actief als implementatiepartner van SAP Business ByDesign. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen en heeft momenteel 20 medewerkers en een omzet van circa € 3 miljoen op jaarbasis.

Pieter-Paul Saasen, CEO van Ctac: “Deze acquisitie past naadloos in onze strategie om de positionering als Business & Cloud integrator te versterken. Met het onboarden van Technology2Enjoy breiden we ons ERP-portfolio verder uit en spelen we in op de trend in de markt waarbij organisaties kiezen voor een eenvoudige ERP-kern volgens het principe ‘keep the core clean’. SAP Business ByDesign voorziet in deze toenemende behoefte naar meer wendbaarheid en effectiviteit en wij voorzien dan ook verdere groei in dit segment van de ERP-markt."

Eddy van der Laan, bestuurder van Technology2Enjoy: “Als onderdeel van Ctac kunnen we onze klanten in de markt van ERP-cloud meer stabiliteit en een breder pallet aan ICT-diensten bieden. Ook kunnen we klanten van Ctac in het middensegment met onze expertise op het gebied van SAP Business ByDesign een ERP-cloudoplossing bieden die zichzelf heeft bewezen als gebruiksvriendelijk en innovatief. Onze consultancydiensten op het gebied van Oracle PeopleSoft en Oracle Cloud zijn complementair aan het bestaande ERP-portfolio van Ctac en ook daar verwachten we verder te kunnen groeien. We zien veel mogelijkheden om elkaar te versterken via alle mogelijke vormen van samenwerking. Ctac is daarmee voor ons een logische partij om mee samen te gaan.”

T2E zal vanaf Q3 2022 bijdragen aan de groei van onze consultancy- en detacheringsactiviteiten. De aankoop zal ook direct bijdragen aan de EBITDA en winst per aandeel van Ctac. Ctac betaalt de volledige acquisitiesom uit eigen middelen en zal geen additionele financiering aantrekken of aandelen uitgeven. Eddy van der Laan blijft aan en zal leiding gaan geven aan de SAP Business ByDesign / Oracle PeopleSoft activiteiten binnen Ctac.

De overname van T2E past naadloos in de strategie van Ctac, die erop is gericht om klanten te ondersteunen bij hun digital transformatie, onder meer door het bieden van de best passende ICT end-to-end oplossingen. Daarbij wordt gestreefd naar leidende posities in de domeinen: ERP-oplossingen, Cloud Services, Modern Workplace, Integratie en Security. Daarnaast biedt de overname junior consultants meer mogelijkheden om relatief vroeg in hun opleiding tot consultant de volledige breedte van bedrijfsprocessen te leren overzien en begrijpen. Dit draagt bij aan Ctac's verschuiving naar een meer klant- en talentgerichte organisatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac (AMS:CTAC) haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren, creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten, waaronder Fit4Woco, Fit4RealEstate en de XV Retail Suite, bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform. Ctac bestond in 2020 28 jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate.

Ctac heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel.
Meer over Ctac
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.