Nieuwe Parallels RAS 19 helpt organisaties en professionals om veilig en zonder beperkingen te werken

Parallels RAS 19, biedt flexibelere implementatie voor workloads en optimaliseert de gegevensbeveiliging, terwijl de IT-kosten en het beheer worden gestroomlijnd

| Parallel Wireless | 2 min | 2 juni 2022 15:03
Afbeelding: Parallels RAS 19 integreert met AWS | Copyright: Parallel Wireless
Parallels, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen, heeft aangekondigd dat de Technical Preview van Parallels RAS (Remote Application Server) 19 vanaf vandaag beschikbaar is. De release biedt nieuwe updates en features die geschikt zijn voor organisaties van elke omvang, zoals flexibelere implementatie van workloads in en naar de Cloud en een betere gegevensbeveiliging. Daarnaast zorgt de oplossing ervoor het beheer en de IT-kosten beter gestroomlijnd zijn.

Dankzij de nieuwe features van Parallels® RAS 19 kunnen organisaties veelvoorkomende problemen oplossen. Denk hierbij aan de exponentiële groei van werken op afstand, een intensiever gebruik van de Private Cloud of Public Cloud, de steeds toenemende hoeveelheid cyberaanvallen en de verwachtingen van medewerkers dat de werkomstandigheden niet onderdoen voor de dagelijkse ervaringen die ze hebben als consument. De nieuwe release van Parallels RAS biedt bedrijven de volgende voordelen:
 1. Flexibelere implementatie van workloads in en naar de Cloud - Bied organisaties en hun medewerkers verbeterde flexibelere implementatiemogelijkheden, die kunnen worden uitgebreid naar de Multi-Cloud voor virtuele applicaties, desktop delivery en meerdere applicatie-implementatiemethoden.
 2. Security voor medewerkers op afstand – Stelt IT-leiders in staat om medewerkers op afstand te beschermen tegen nieuwe soorten cyberbedreigingen. Hierdoor kan er worden gewerkt aan een bedrijfscultuur die menselijke fouten bij security inbreuken kan voorkomen.
 3. Gestroomlijnd beheer van IT en kosten – Geeft multifunctionele teams de middelen om IT-budgetten te beheren én een snellere product delivery te bevorderen. De nieuwe features waarborgen een efficiënter gebruik van middelen dankzij automatisering en gestroomlijnde configuraties, zodat IT minder tijd kwijt is aan beheer en de verbruikskosten worden verlaagd.

"We willen onze klanten innovatieve oplossingen bieden, zoals onze virtual desktop infrastructure oplossing waarmee medewerkers overal productief kunnen zijn,” zegt Christian Aquilina, Senior Director of Product Management voor Parallels RAS. "Met Parallels RAS 19 wordt de implementatie flexibeler en de security uitgebreid, zonder dat het gebruik complexer wordt."

De belangrijkste nieuwe features van Parallels RAS 19 zijn:
 • Amazon Web Services (AWS) als Cloud provider;
 • Integratie van MSIX-app-koppelingen;
 • Beheer van Let’s Encrypt certificaten;
 • Parallels Client voor Windows op ARM64;
 • Filters en beleidsregels op basis van expressies;
 • Energiebeheer;
 • Accountdetectie op basis van e-mailadres;
 • Logon hours control;
 • Meerdere Multi-Factor Authentication providers (MFA's);
 • Specifieke URL-omleiding.

Proefversie en beschikbaarheid

De Technical Preview van Parallels RAS 19, die vandaag is uitgebracht, biedt toegang tot de nieuwste features, zoals flexibelere implementatie, betere security en eenvoudig gebruik. Bestaande klanten kunnen zich aanmelden bij hun Parallels My Account om Parallels RAS 19 Technical Preview te downloaden en te installeren. Nieuwe gebruikers kunnen zich registreren voor een account.

Naar verwachting zal Parallels RAS 19 in augustus 2022 algemeen beschikbaar zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parallel Wireless
Parallel Wireless is het enige Amerikaanse bedrijf dat de legacy-leveranciers ter wereld uitdaagt met de enige uniforme ALL G (5G/4G/3G/2G) software-enabled oplossing. Mensen komen hier werken omdat we bouwen aan de toekomst van telecom. Ze blijven, omdat ze worden uitgedaagd en gedreven door een ongelooflijke technologie en team. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende operators over de hele wereld. De innovatie en uitmuntendheid van Parallel Wireless op het gebied van multi-technologie, open gevirtualiseerde RAN-oplossingen zijn erkend met industrieprijzen.
Meer over Parallel Wireless
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.