HubSpot lanceert CMS Hub voor veiligere, stabielere en schaalbaardere website-ontwikkeling

| HubSpot | 4 min | 08 april 2020 12:13
Copyright: HubSpot
Uit recent onderzoek van HubSpot, het toonaangevende groeiplatform, blijkt dat 74% van Nederlandse marketeers wil investeren in het upgraden van hun website. Maar marketingteams die werken met bestaande contentmanagementsystemen zijn vaak genoodzaakt veel beroep te doen op IT-teams. Daarom kondigt HubSpot vandaag hun nieuwe CMS Hub aan — een snel, veilig en schaalbaar contentmanagementsysteem (CMS) voor groeiende ondernemingen.

CMS Hub is geïntegreerd in het krachtige HubSpot ecosysteem en versimpelt web management door marketing-, IT- en development-teams parallel aan elkaar te laten werken. Hierdoor kunnen ontwikkelprocessen zo efficiënt mogelijk worden ingevuld en kan ieder team zich richten op hun primaire werk. CMS Hub is vanaf 7 april 2020 beschikbaar, met licenties voor zowel Professional als Enterprise klanten.

Snel, veilig en schaalbaar

CMS Hub is een compleet systeem dat aan alle eisen van groeiende ondernemingen kan voldoen. In een traditioneel CMS is het vaak nodig om bergen met losse plug-ins te implementeren naarmate de eisen van een onderneming toenemen. CMS Hub bevat alle stabiele en krachtige tools in het HubSpot-arsenaal, van dynamische personalisatie tot leadgeneratie. Ook staan honderden kant-en-klare API-integraties met andere tools tot de beschikking. Dankzij deze flexibele opzet kunnen nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden op het moment dat het nodig is, zonder te veel beroep te doen op technische teams. IT-professionals kunnen zich hierdoor richten op het garanderen van snelheid, veiligheid en stabiliteit, met behulp van de geïntegreerde infrastructuur en security tools van HubSpot. Die ingebouwde beveiligingslaag is een welkome aanvulling voor Nederlandse bedrijven: zelfs de websites van Nederlandse banken blijven steken op een gemiddelde veiligheidsscore van 65%. Tenslotte zijn geavanceerde ontwikkelingstools beschikbaar, zoals toegangsbeperking op gebruikersniveau, server-loze dynamische content, website themaontwikkeling, meertalig contentbeheer en lokale web development. Komen gebruikers er niet uit, dan staat HubSpot voor hen klaar met 24-uurs ondersteuning via de telefoon.

Een geïntegreerde en datagedreven customer journey

CMS Hub is onderdeel van het HubSpot ecosysteem en is geïntegreerd met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en HubSpot CRM. Zo wordt niet alleen de consistentie van data in de hele commerciële organisatie gewaarborgd, maar kan alle CRM-data tevens ingezet worden om website-ervaringen te personaliseren. Hierdoor ontstaat een klantervaring die vanaf het eerste websitebezoek tot aan de klantenservice consistent blijft. Daarnaast ondersteunt CMS Hub data-analyse met krachtige web analyses en dynamische paginatesten voor conversie-optimalisatie.
“Commercieel succes staat of valt met de customer experience,” zegt Inken Kuhlmann-Rhinow, Marketing Director EMA bij Hubspot. “Alle tools moeten daarop gericht zijn. Vertragingen in web development of onstabiele websites doen daar afbreuk aan. Met CMS Hub kunnen technische teams zorgen dat website-ervaringen hoogwaardiger, sneller en stabieler zijn. Die stabiele basis, samen met de integratie met het HubSpot-ecosysteem, stelt marketeers vervolgens in staat de benodigde customer experience te leveren.”

Ook HubSpot-klanten zijn enthousiast over de nieuwe CMS Hub

"Ons oude CMS was zo complex dat we voor vrijwel elke kleine website-update onze ontwikkelaars nodig hadden", zegt Michiel Schouten, Head of Marketing van Foleon. "Dat was voor hen een constante frustratie, omdat het hen afleidde van hun werk aan ons SaaS-product. Dankzij HubSpot hebben we zelden development resources nodig. Ons marketingteam kan onze website volledig beheren. We kunnen niet alleen de web content zelf beheren, maar we kunnen ook pagina's maken en aanpassen, custom scripts toevoegen, de styling veranderen en nog veel meer.”

“ClassPass groeit zo snel, dat onze meest recente informatie soms al achterhaald is voordat we het live zetten,” zegt Amanda Raines, Head of B2B Marketing bij ClassPass. “Met CMS Hub zijn we in staat om gemakkelijk ons update-schema te beheren. We zijn niet afhankelijk van developers om wijzigingen aan te brengen – we kunnen direct in de website duiken om het aantal partners waar we mee werken aan te passen, of om productinformatie te updaten. Het geeft ons de flexibiliteit om net zo snel te schakelen als dat we groeien.”

“CMS Hub is een echte game changer voor New Breed en onze klanten,” zegt Kelly Molloy, Senior Web Strategist bij New Breed Marketing. “We werken elke dag met bedrijven die nieuwe groeifases ingaan en we hebben vaak genoeg gezien hoe frustrerend websitebeheer kan worden. Bedrijven hebben tools nodig waarmee ze snel content kunnen updaten, veilige site-ervaringen kunnen bieden, en hun site voortdurend kunnen ontwikkelen. Met CMS Hub is dat allemaal mogelijk.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HubSpot

HubSpot (NYSE: HUBS) is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken vele klanten uit verschillende landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.
Meer over HubSpot

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.