Sony introduceert de compacte XG300 binnen de populaire X-Series

Overal en altijd een feestje met deze krachtige Sony partyspeaker

| Sony | 3 min | 3 juni 2022 7:39
Afbeelding: De compacte XG300 | Copyright: Sony
  • Zeer compact model om overal mee naartoe te nemen dankzij de handige inklapbare handgreep
  • X-Balanced Speaker Unit voor krachtig en helder geluid
  • Water- en stofbestendig volgens IP67-norm
Vandaag kondigt Sony de uitbreiding van zijn serie draagbare speakers aan met de XG300. Dit krachtige model biedt een hoogwaardig kamervullend geluid met diepe bastonen. De speaker is daarnaast compact genoeg om overal mee naar toe te nemen om altijd en overal te genieten van het beste geluid.

Een speaker moet overal krachtig en helder geluid produceren. Dankzij de unieke X-Balanced Speaker Unit en de twee passieve radiatoren van Sony doet deze speaker precies dát. Hij levert een heldere, diepe bas met minder vervorming, een indrukwekkend geluid van hoge kwaliteit en een krachtige geluidsdruk. Hiermee blijft de energie hoog en kan het feest de hele nacht doorgaan.

Krachtig partygeluid

Geniet van helder stemgeluid en een diepe bas zoals in de club dankzij de geïntegreerde tweeters en de MEGA BASS-functies. Liever het gevoel van een concert beleven? Met LIVE SOUND kan die unieke sfeer worden gecreëerd en favoriete livesessies keer op keer opnieuw worden beleefd.

Voeg ook wat extra kleur toe aan een feest door de omgevingsverlichting op de speaker in te schakelen. De verlichting synchroniseert vervolgens met het ritme van de muziek.

Neem de muziek overal mee naartoe

De speaker is ontworpen met het oog op draagbaarheid. Hij heeft een inklapbare handgreep, zodat de speaker gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. En met de handgreep ingeklapt past de speaker in elk interieur.

Op het strand of bij een zwembad: overal een feestje bouwen

Dankzij de IP67-classificatie zijn er geen zorgen meer over spetters en stof. Vier feest op het strand of bij een zwembad, er zijn geen grenzen meer aan de perfecte feestlocatie.

Urenlang feestplezier dankzij de lange batterijduur

De speaker heeft een lange batterijduur waardoor hij maar één keer opgeladen hoeft te worden om een heel feest mee te gaan. Met een volledig opgeladen batterij biedt de speaker 25 uur afspeeltijd. Hij beschikt daarnaast over de functie ‘Quick Charging’. Met deze functie is er zelfs bij haast gegarandeerd muziek. De functie ‘Quick Charging’ levert na slechts 10 minuten snel laden 70 minuten afspeeltijd op. En dankzij de functie ‘Battery Care’ kan de batterij nooit overbelast raken en blijft de speaker voor lange tijd in optimale conditie.

Geniet van geweldige gesprekken met echo-onderdrukking

De XG300 is voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat een van de twee onderbroken moet worden.

Laat het feest knallen met Party Connect en stereokoppeling

De speaker beschikt over Party Connect, zodat er tot wel 100 compatibele draadloze speakers aangesloten kunnen worden via Bluetooth-technologie om de muziek te synchroniseren. Het resultaat is krachtig geluid om het beste feest ooit te geven. Met de functie voor stereokoppeling kunnen twee speakers draadloos verbinden voor een superieur stereogeluid. Beide functies worden geactiveerd via de Sony | Music Center-app voor IOS en Android.

Duurzaamheid telt

Sony vindt niet alleen een stijlvolle vormgeving van zijn producten belangrijk: ook aan het milieu is gedacht. Door het gebruik van gerecycleerd papier voor de individuele verpakking, inclusief het plateau, bevat de speaker maximaal slechts 5% plastic materiaal.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sony
Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie.
Meer over Sony
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.