Anywhere365 en Microsoft breiden relatie uit: Attendant Console voor Microsoft Teams direct aan te schaffen in Teams App Store

Naast grote organisaties nu ook MKB-bedrijven helpen die Microsoft 365 als architectuur gebruiken

| Anywhere365 | 2 min | 7 juni 2022 10:07
Gewaardeerd
Afbeelding: Attendant Console receptiesoftware screenshot | Copyright: Anywhere365
Anywhere365 breidt haar wereldwijde relatie met Microsoft uit. Het bedrijf is launching partner voor het app monetization programma van Microsoft Teams en biedt daarmee haar Attendant Console receptiesoftware aan als native app in de Teams App Store. Hiermee helpt Anywhere365 naast grote organisaties, nu ook MKB-bedrijven die Microsoft 365 als architectuur gebruiken.

Naadloos binnen Teams

Het volledig online aanbod helpt MKB-bedrijven hun communicatie met klanten en leveranciers te verbeteren, als onderdeel van hun Microsoft 365 licentie. Het gestroomlijnde aanschafproces via de Teams App Store en de naadloze ervaring voor gebruikers maken het eenvoudiger voor kleine en middelgrote bedrijven om het hun investeringen in het Microsoft 365 ecosysteem maximaal te benutten.

De Attendant Console bevat features zoals doorverbinden van gesprekken, contact notities, terugbelverzoeken, wachtrijmanagement en agenda integraties – Microsoft Teams is het enige benodigde aanwezigheidssysteem. Organisaties die kiezen voor de Attendant Console voor Microsoft Teams, krijgen een intuïtief systeem, eenvoudig beheer van telefonie-oplossingen en besparen bovendien fors op hun communicatie infrastructuur.

Optimale ervaringen

Enrico Karsten, Managing Director van Anywhere365: “We hebben de Attendant Console voor Microsoft Teams gebouwd met het oog op gemak voor de gebruiker. Alles is erop gericht om optimale ervaringen te bieden aan beide kanten van de lijn. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe mijlpaal in onze ruim tienjarige relatie met Microsoft een enorme waarde toevoegt voor MKB-bedrijven die rijke communicatie features binnen hun Microsoft Teams client willen aanreiken aan medewerkers.”

Eenvoudige toegang

“We zijn verheugd dat Anywhere365 binnen Microsoft Teams eenvoudige toegang tot communicatiemogelijkheden verschaft aan MKB’s die geen directe behoefte hebben aan grootschalige contact center functionaliteit,” zegt Suzanna Zhuang, Director Modern Work Teams & Platform bij Microsoft. “Door hun Attendant Console direct via Microsoft AppSource aan te bieden, toont Anywhere365 dat ze ook middelgrote en kleine bedrijven willen helpen binnen hun vertrouwde en gebruiksvriendelijke Teams omgeving.”

Grotere organisaties die op zoek zijn naar meer dan 20 Attendant Console licenties kunnen terecht bij het sterke en wereldwijde partnernetwerk van Anywhere365.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anywhere365
Anywhere365 is opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen binnen een bedrijf een Contact Center kan zijn. Daarom heeft het het Anywhere365 Universal Contact Center voor Skype for Business en Microsoft Teams gebouwd. De visie van Anywhere365 is om alle onnodige dialogen te verminderen door een oplossing te bieden waarbij de juiste informatie de juiste persoon op het juiste moment bereikt, ongeacht de locatie.
Meer over Anywhere365
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.