Tanium versnelt innovatie met nieuw partnerprogramma

Toegang tot real-time endpoint data bevordert zero-trust security en verbetert applicatieprestaties en -betrouwbaarheid binnen complexe integratie-omgevingen

| Tanium | 2 min | 7 juni 2022 15:19
Copyright: Tanium
Tanium maakt het voor technologiepartners eenvoudiger om de kracht van zijn Converged Endpoint Management (XEM)-platform te benutten met het nieuwe Technology Partner Program. Als onderdeel van dit programma kunnen partners - naast andere Tanium-oplossingen, documentatie, ondersteuning, technische validatie en co-marketingmogelijkheden - gebruikmaken van Tanium's API die toegang biedt tot real-time endpoint data vanuit de gehele IT-infrastructuur.

“Klanten blijven standaardiseren op het Tanium XEM-platform. Hierdoor zien we in de partnergemeenschap een toenemende vraag naar een programma dat geïsoleerde point solutions samenbrengt in één ‘bron van waarheid’”, zegt Michael Martins, Vice President of Technical Partnerships and Alliances bij Tanium. “Ons partnerprogramma is ontworpen om partners op grote schaal waarde te bieden en real-time, kwalitatieve endpoint-gegevens van alle apparaten en omgevingen te leveren, om gelijke tred te houden met het alsmaar groeiende dreigingslandschap.”

Het Technology Partner Program wordt beschikbaar gesteld via de nieuwe Tanium Developer Portal. Dit speciaal hiervoor ontwikkelde portal biedt middelen voor partners om op een efficiënte manier krachtige integraties te bouwen. De engineers van Tanium staan klaar om elke voorgestelde integratie grondig te beoordelen om kwaliteit en goede integratieresultaten te garanderen. Het gelaagde model van het programma - bestaande uit de niveaus ready, set, en go - biedt Tanium-partners diverse voordelen en de mogelijkheid om te groeien naarmate hun integraties door adoptie volwassener worden.

Kate Kuehn, Senior Vice President of Alliances bij vArmour: “Het zijn van Tanium-technologiepartner geeft ons een duidelijk voordeel in de markt door ons meer waarde te laten leveren aan onze klanten. Security en compliance mogen geen bijzaak zijn. Integratie met Tanium verbetert de gebruikerservaring. De nauwkeurige, tijdige data die worden gebruikt in vArmour's Relationship Cloud, geeft gemoedsrust. Het programma biedt spannende nieuwe kansen, en we kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.”
Voor meer informatie en om te beslissen welke aanpak geschikt is voor uw organisatie, gaat u naar de Technology Partner Program Guide.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.