RETN implementeert nieuwe PoP in maincubes Frankfurt datacenter

| maincubes | 1 min | 08 april 2020 14:26
Afbeelding: maincubes Frankfurt datacenter (FRA01) | Copyright: maincubes
maincubes, een snelgroeiende Europese datacenterontwikkelaar / operator met een gepatenteerd secureexchange® platform dat sterk beveiligde colocatie, interconnectiediensten en cloud-onramps levert, kondigt aan dat RETN is toegevoegd aan het portfolio van beschikbare netwerkproviders in maincubes Frankfurt datacenter FRA01. De eerste klant voor RETN’s IP-transit diensten in de maincubes-faciliteit is efero GmbH, een Duitse managed services provider (MSP) uit de regio Frankfurt.

De internationale netwerkdienstverlener RETN beheert een eigen end-to-end Euraziatisch netwerk. Met meer dan 300 Point-of-Presence-netwerken (PoP's) en 15 kantoren verspreid over Europa, Rusland en GOS-markten, heeft RETN ongeveer 73.000 KM lit fiber beschikbaar voor de levering van IP-transit, wavelength, ethernet / VPN, DDoS-bescherming en andere netwerkconnectiviteitsdiensten.

De Europese datacenterontwikkelaar / operator maincubes heeft twee grootschalige datacenters op de internetknooppunten Frankfurt (maincubes FRA01) en Amsterdam (maincubes AMS01). Een derde locatie, maincubes FRA02, staat momenteel in de planning. Het bedrijf rust zijn datacenters uit met de krachtigste redundantie-technologieën, waaronder 2N stroomopstellingen en N + 1 koelontwerpen. Hierdoor kan maincubes op unieke wijze 100% uptime SLA's bieden. De nieuwe RETN netwerk-PoP in het Frankfurt datacenter draagt bij aan de bestaande redundantie door de toevoeging van nieuwe netwerkroutes met lage latency naar Oost-Europa, Rusland en Azië en de versterking van het netwerkpad in deze gebieden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over maincubes

maincubes maakt deel uit van de Duitse investeerder en vastgoedontwikkelaar Art-Invest, welke onderdeel uitmaakt van het Duitse bouwconcern Zech Group. maincubes exploiteert datacenters in Frankfurt en Amsterdam, en biedt een netwerk van datacenters met hoge beschikbaarheid van verschillende grootte en type in Europa. Daarmee is maincubes in staat om colocatie services en veilige ecosystemen te leveren voor de digitale toekomst van klanten in verschillende industrieën. Via het secureexchange® digitale platform kunnen maincubes’ klanten en partners IT-services wereldwijd gebruiken, zoals IoT, (cyber) security, connectiviteit, alsook cloud services – en hun businessmogelijkheden uitbreiden. maincubes biedt veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke services en een veilig thuis voor data.
Meer over maincubes

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.