Amazon Blinks eerste Video Doorbell nu te koop

Er zijn ook twee nieuwe accessoires verkrijgbaar die het Blink-beveiligingsaanbod voor het hele huis nog verder uitbreiden

| Amazon | 2 min | 8 juni 2022 10:55
Afbeelding: De Amazon Blinks Video Doorbell | Copyright: Amazon
Vanaf vandaag is Amazon Blinks eerste Video Doorbell beschikbaar voor aankoop en zal beginnen met het verzenden naar klanten. Vanaf €59,99 kan de Blink Video Doorbell met bedrading of draadloos worden geïnstalleerd.

Met Blinks Video Doorbell kun je:
  • Worden gewaarschuwd voor wat belangrijk is: Gebruik hem draadloos en ontvang meldingen en bewegingswaarschuwingen van de Blink-app, of sluit hem aan op uw bestaande bel in huis. Klanten kunnen ervoor kiezen om gebeurtenissen op te nemen, op te slaan en te delen met een gratis proefversie van het Blink abonnement. Of door het lokaal op te slaan zonder terugkerende kosten met behulp van een Blink Sync Module 2 en een USB flash drive (drive afzonderlijk verkrijgbaar).
  • Zien, horen en spreken met bezoekers: Ontvang waarschuwingen wanneer er iemand voor je deur staat. Je kan ze in realtime zien in 1080p HD-video, overdag en ‘s nachts, met infrarood nachtzicht, en met ze spreken via tweewegsaudio.
  • Genieten van een batterij met lange levensduur: Blink Video Doorbell werkt op twee AA-lithium batterijen. Wanneer aangesloten of gekoppeld met een Sync Module 2, kunnen de meegeleverde batterijen tot twee jaar meegaan. De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en omgevingsfactoren.
  • De storm doorstaan: Blink Video Doorbell is gebouwd om ieder seizoen te trotseren, zodat je jouw huis kunt beschermen, wat het weer ook doet.
  • Het meeste uit Alexa halen (niet beschikbaar in het Nederlands): Koppel je Blink Video Doorbell met compatibele Echo en Fire apparaten om moeiteloos je Blink systeem te monitoren door middel van spraakopdrachten met de Blink Smart Home Skill, en ontvang meldingen wanneer de Blink Video Doorbell wordt ingedrukt en/of er beweging wordt gedetecteerd.
Er zijn ook twee nieuwe accessoires verkrijgbaar die het Blink-beveiligingsaanbod voor het hele huis nog verder uitbreiden. De nieuwe Blink Floodlight Mount is een LED montage op batterijen die werkt met een Blink Outdoor camera om een slimme floodlight bewakingscamera dekking te bieden met 700 lumen aan bewegingsgestuurde verlichting. De Blink Solar Panel Mount zorgt ervoor dat de Blink Outdoor camera non-stop wordt opgeladen door de zon, voor een optimale gemoedsrust. Deze twee accessoires zijn voorzien van innovatieve aanpassingsmogelijkheden zodat je altijd en overal kunt zien wat er rond je huis gebeurt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Amazon
Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN) is een Amerikaans e-commercebedrijf gevestigd in Seattle (Washington). Het werd opgericht in 1994 door Jeff Bezos en was een van de eerste grote bedrijven die goederen over het internet verkochten. Amazon is het moederbedrijf van de film- en televisiestudio Amazon Studios, streamingdienst Prime Video, Amazon Appstore, Amazon Music en Amazon Prime.
Meer over Amazon
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.