DocuSign en Microsoft intensiveren relatie om ‘Anywhere Economy’ te versnellen

Transformatie helpen realiseren om volledig digitaal te transformeren om concurrerend en relevant te blijven

| DocuSign | 2 min | 8 juni 2022 19:37
Copyright: DocuSign
DocuSign kondigt een uitbreiding van zijn wereldwijde strategische partnerschap met Microsoft aan om de manier waarop mensen virtueel samenwerken en overeenkomsten sluiten te versnellen.

Het wordt steeds duidelijker dat elk bedrijf, van internationale ondernemingen tot MKB's, volledig digitaal moet transformeren om concurrerend en relevant te blijven. Om deze transformatie te helpen realiseren, bieden DocuSign en Microsoft nieuwe integraties en mogelijkheden aan waarmee hun gezamenlijke klanten makkelijker overeenkomsten kunnen voorbereiden, ondertekenen en beheren in de cloud, vanaf vrijwel elke locatie.

"Microsoft is van cruciaal belang voor onze visie op het stroomlijnen van het overeenkomstenproces voor onze klanten, ongeacht waar zij actief zijn. Nu zo veel mensen in de wereld toepassingen en cloudservices van Microsoft gebruiken, zijn we blij om onze relatie met Microsoft te kunnen verdiepen om samen de belofte van de 'Anywhere Economy' waar te maken", zegt Dan Springer, CEO van DocuSign.

"Onze samenwerking met DocuSign vergroot ons vermogen om onze klanten te helpen de processen voor overeenkomsten direct in de workflow te brengen", zegt Judson Althoff, EVP & Chief Commercial Officer bij Microsoft. "Met elkaar zullen we het samenwerken aan overeenkomsten minder complex maken, efficiëntie en productiviteit stimuleren en werken op afstand mogelijk maken."

Dit strategische partnerschap helpt gezamenlijke klanten verder om 'Anywhere' samenwerking te realiseren en bouwt voort op Microsofts relatie als klant en partner van DocuSign. Het versterkt ook bestaande integraties binnen Microsoft 365, Dynamics 365 en Power Platform applicaties om contractprocessen verder te automatiseren.

Innovaties omvatten:
  • DocuSign eSignature voor Microsoft Teams
  • DocuSign eSignature voor Microsoft 365
  • DocuSign CLM voor Microsoft Word
  • DocuSign eSignature voor Power Platform
  • DocuSign eSignature voor Microsoft Dynamics 365

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DocuSign
DocuSign, Inc. is een Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, Californië, dat organisaties in staat stelt elektronische overeenkomsten te beheren. Als onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud biedt DocuSign eSignature, een manier om elektronisch te ondertekenen op verschillende apparaten.
Meer over DocuSign
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.